Na zalost od Vas nikad nisam dobio kontretne odgovore vec samo velike opcenite poruke
Neznam zbog ćega vas smetaju moje velike porukewe jer mislite možda da su one glupe,pitam vas dali vi volite kad vam ljećnik opširno napiše nalaz il u dvi riječi il kad vam sat vremena prića a ne pet minuta.Mislim da je po vama najobolje bit jednom mjesećno na forumu jer što više postova to je veći trn u oku

Moje stalno prisustvovanje na forumu je zato jer forum osmišljen u svrhu poboljšanja zdravstvenih tegoba zar mislite da bi tu s vama razglabao da sam zdrav

Kao prvo vasu poruku o zadnjim problemima s kraljeznicom jako sam tesko pronasao
Što se tiće moje poruke o problemima zdravlja nalazi se u predstavljanju članova, najzadnja tema je bila s mojim trenutnim statusom što se tiće zdravlja i trenutne situacije jer od samog početka tako je krenulo ,Eto ja sam korektno na vaš zahtjev sve teme promjenio u mala slova da bi dobio sad glasovanje za iskljućivanje za druge neću komentare ni davat
Drugo, preko vikenda sam bio izvan Zagreba i koristio sam mali netbook s kojim nije jednostavno pisati i pratiti poruke
Što se tiće vašeg odlaska imate pravo podržavam vas u tome jer ipak su obaveze obaveze

Cetvrto, prozivate me i optuzujete kontinuirano (ima tu nekih stvari koje me prilicno pogadjaju i ne mogu vjerovati da se ponavljaju non stop). Ako ja nisam dovoljno demokratican ne znam tko jeste. Do sveg ovog je doslo jer duboko vjerujem da ljudi koji se susretnu s zdravstvenim problemam postanu tolerantniji i obzirniji. Nazalost pokazuje se da je to daleko od stvarnosti.
Ja se isprićavam ako ste doživjeli kao napad ,mislim da nije bilo nikad nekih velikih pogrdnih rijeći a i sami znate da je svjet virtuale drukčiji od stvarnog života te da se može dvosmisleno tumačit svaki post
Peto, ja se svaki dan dizem i posteno radim iako mi fizicki nije lako. Ne kukam i guram najbolje sto znam. Prije 10 godina se cinilo da nikad u zivotu necu raditi nakon sto sam bio u situaciji da ne mogu sjediti na stolici ni 5 minuta, cucnuti na prste i slicno. Nisam osoba koja se pravi zrtvom i zbog toga o tome ne pricam i ne pisem previse o tome.
To je jedini razlog za stranice jer znam koliko moze biti gadno. Prije 4 godine imao sam zadnji napad i tad sam opet mislio da sam gotov zauvijek i opet sam se izvukao. Ovako to zvuci jednostavno napisano ali bilo je jako, jako gadno.
Što se tiće vašeg rada ja cjenim i tu vam dajem podršku veliku i razumjem razlog osnivanja foruma jer su moja događanja bila prije 6 godina s oduzimanjem doljnjih eksremiteta,te mi je drago da ostanete zdravi da bi mogli ipak raditi te prehraniti i djecu ,a da sam osobno ja Milinović dao bi vam Mirovinu po želji kao i svim drugim ćlanovima,zato bojane moje razumjevanje i tu postoji

sad mi vi pricajte nesto o meni, tko sam i kakav sam. Eto takav sam.
Premalo se poznamo,a ujedno virtualni je svjet nešto drugo

usput, vezano za imputiranje da ovdje netko zagovora operacije i da bi se forum trebao podjeliti na operirane i ne operirane jednostavno moram reci da vecu glupost dugo nisam cuo. Pa vecina ljudi na forumu koji su operirani nisu bas jako sretni sa stanjem. Svatko normalan ce pokusati rijesiti stvari bez tako radikalne stvari kao sto je operacija. I sad bi se ja trebao objasnjavati s vama oko toga. Smijesno i zalosno.
pa čujte toga je uvjek bilo onaj koji je operiran ili nije pridružuje se toj grupi žalosno al istinito, jer to sam se uvjerio kroz Toplice čekanje u redovim u Bolnicama itd... što se sa vama slažem umjesto da su svi jedan za drugog svi su jedan protiv drugog,kroz čitanjem tema korisnika bogami vidim da je svima dobro a svi su na Kralješnici com ;)al naravno ko bi mogao treć od srama da mu nije dobro poslije operacije ,il onaj koji nije operiran ,da kaže kako je operacija nije riješenje naravno da je smješno samo treba bit iskren jer osobno ja mislim da jesam evo sad sam opisao u zadnjem otvaranju teme da sam u krevetu i nije me sram to reći jer jedan krivi pokret me doveo do tog nije mi niko kriv ,eto ja ne tražim krivca ležim i razmišljam ako ne prođe sad izjavljujem da ima opcija operacije s kojom se ja neslažem al ako mi bude suđeno morat ću se složit i pomirit sa tim.opet virtualni svjet i drukčija tumaćenja
prijetnje mislim da nema smisla odgovarati.
Što se tiće prijetnji ako mislite na ono gdje sam govorio o iskljućivanju sa foruma i tako dalje nisu bile prijetnje upućene vama niti bilo kome ,al činjenica je da smo mi svi vlasnici neta ako nismo stranica i foruma

Osim jos jedne stvari. Nikako mi ne moze biti svejedno ima li netko zdravstvenih problema ili ne. Bez obzira na sve zelim Vam najvise od svega sto vise zdravlja. U odnosu na to sve ostalo je pomalo nevazno
Naravno da nemože jer to bi bio čovjek bez srca i leda ko što otpjevao toni Cetinski,te ujedno i ja vama Bojane i vašoj obitelji želim puno zdravlja,puno sriće,najmanje rad,a što više para i još više otvaranja novih Foruma.
Ps.Nema smisla kritizirati jedan drugoga,jer če svak u svakom naći neku manu i eto vraga ode forum u krivom smjeru, Ujedno svim korisnicima APELIRAM de ne ignoriraju moja pitanja ,te da ako mogu ja ih zamoljavam odgovore jasno i glasno bolje konkretnim i dugim postom objasnit jer će isti bit meni razumljiviji a i početnicima na forumu,jer reći nekom na latinski izraz to novom korisniku ništa ne znači,ujedno Gopođi Jasni koja mi nije odgovorila na par postova,ne zamjeram joj jer možda nije u mogućnosti al dalje pratim dali će mi odgovoriti,nadam se da hoće vrijeme će pokazati
Pozdrav Bojane i što manje živciranja želi ti Denis68