Hvala ti luna od srca! Ali ne trebaš me braniti od ljubomornih i zlonamjernih komentara. Na kraju, onaj tko iskrivljava istinu, bude sam razotkriven. Informatika je moje prvo zanimanje, koje mi daje kruh. Još dok nije postojao Intenet, radio sam na Ethernetu, a još prije toga sa tzv. BBS-ovima, ako itko još zna što je to. Radio sam još dok je postojao jedan jedini Internet browser i to Netscape i k tomu još nije bio grafički. Tek je naknadno unaprijeđen u rad s grafikom, a onda je nakon toga daleko sa zakašnjenjem stigao Microsoft Explorer..... Posjednik sam višestrukih Microsoft certifikata.
Osim toga, ne koristim se člancima iz Wikipedie, već knjigama iz kojih se uči na Medicinskom fakultetu.
Član sam MENSE, što se tiče pameti, a Bogu hvala, svake godine, već punih 20 godina, prolazim rigorozan i psihiči i psihijatrijski pregled, da bih mogao raditi posao koji radim, stoga neke blasfemokomentatore, njihovi postovi sami demantiraju.
Osim toga, onaj tko je istinski vjernik, nikada ne bi niti u šali Crkvu nazvao d.o.o.... Čista blasfemija.
Što se tiče uvreda i pogrda, mogu samo citirati Sveto Pismo:
"Blago vama kad vas - zbog mene - pogrde i prognaju i sve zlo slažu protiv vas!" Mt 5,11
"Blago vama kad vas zamrze ljudi i kad vas izopće i pogrde te izbace ime vaše kao zločinačko zbog Sina Čovječjega!" Lk 6,22
"Pogrđuju li vas zbog imena Kristova, blago vama, jer Duh Slave, Duh Božji u vama počiva." 1Pt 4,14
"Nego, morali i trpjeti zbog svoje pravednosti, blago vama! No ne bojte se njihova zastrašivanja i ne plašite se!" 1Pt 3,14
Sve što imam, uključujući i izvanredno brz oporavak nakon klasične operacije, kao i do sada ukupno preko 120 osoba koji su mi izišli u susret, nepoznate medicinske sestre, fizioterapeuti, fizijatri, neurpkirurg, svi kolege s posla, prijatelji, crkvene osobe; te na čudesno izvanredan način riješen i u cijelosti vraćen gotovinom devizni poveći kredit, te prije svega ogromnu vedrinu, radost i mir koju imam i nosim u srcu, sve, ali baš sve zahvaljujem Božjoj Providnosti. Pitam se, u čemu to onda ja pretjerujem?
Ovo je sasvim dovoljno svjedočanstvo, nemam ga namjeru više ponavljati.
A Davora i sve one koji me bilo kad na bilo koji način "uvrijede", istinski žalim i molim za njih.
Draga Luna, hvala ti još jednom od srca, kao što i zahvaljujem, ostalih 12 forumaša, koji su mi preko PP-a iskazali podršku. Sve vas neobično cijenim i na sve vas zazivam moćni blagoslov Trojedinog Boga! Želim vam svima: Mir i dobro!