HA HA HA...ovaj forum je stvarno prejak.Jedan iskompleksirani tip dijeli lekcije svima pa čak i fizijatru,omalovažavajuci pri tom tu struku a svatko tko je ikad imao problema s kraljeznicom zna koliko su isti bitni.Dalje,ove priče šta si ti prodavao "dalmatinerima"moš pričat samo ovdje po forumu,očito su ti isti nabili jaki kompleks čim osjećaš potrebu pričat takve piz***
Dakle ovdje se ništa promijenilo nije,podcjenjuje se uloga fizijatra koji svoje slobodno vrijeme koristi za pomoć ljudima kojima stvarno treba a samo jedan neurokirurg u HR je vrijedan spomena i to onaj koji,gle čuda,radi privatno(nakon što je ispekao zanat u državnoj klinici)...bit će da ostali neurokirurzi nisu nikad vidjeli kralježnicu,osim na slikama.Ako vas dotični neuro operira za sitnicu od par hiljada šuškavih novčanica,ne treba vam fizijatar,toplice, idete raditi nakon mjesec-dva itd.itd.ukratko postajete Superman .
Tko se god izrazi svoje sumnje ili iznese probleme koje su nastali tim načinom operacije vrlo brzo biva bačen u najskrovitiji kutak foruma...ili ga se jednostavno izbriše.
Izjasnite se gospodo,da li je ovaj forum rezerviran samo za jednu vrstu operacije,jednu polikliniku(prije Vinogradska,sad Verb.a sutra gdje se guru već makne) i općenito jedno mišljenje o bolesnoj kralježnici???
Ukoliko je,izbriši bojane sve moje postove da ih ja ne brišem.Ukoliko nije,prestanite toliko agresivno navlačit ljude na samo jedan način rješenja problema tj.jednu vrstu operacije kod samo jednog doktora ili bar budite toliko ljubazni pa im ukažite i na probleme kod takve operacije,kojih znamo da ima.
Pošto je ovo javni forum i svak ima pravo na svoje mišljenje,eto vam moje u najkraćim crtama...mada znam da se zaj*****o svadjati s budalama PRvo te spuste na svoj nivo, a onda te dokrajce iskustvom...
Pozdrav svim križoboljcima a kokolini VELIKO hvala u ime svih radi kojih troši svoje slobodno vrijeme ovdje.
Socrates, apsolutno podržavam tvoje razmišljanje, osobito glede favoriziranja samo jedne osobe i samo jedne metode. Ispada da su svi koji imaju teške posljedice nakon PLDD-a budale, jer ih se ovdje na forumu odmah tako proglasi. Pogotovo Bože sačuvaj svjedočiti da je netko poslije toga završio na klasičnoj operaciji. Također se ovdje javno šikaniraju i prozivaju svi liječnici koji nisu u privatnoj poliklinici... Čak se javno tvrdi kako ugledni neurokirurzi iza kojih stoji po 20 godina rada, ne znaju ništa o zacijeljivanju rana, nemaju pojma kako nastaju priraslice i ne znaju ništa o biomehanici kičme???!!!! Da je i istina, a nije nego bezočna laž, može samo biti sramota onoga liječnika koji na taj način proziva sve kolege u bolnicama! Dok su oni mukottrpno radili i još uvijek radi, ostalii su kitili zidove brojnim certifikatima koje su onda dobro unovčili za lakovjerne. I da, teška sramota je ovako napadati našu fizijatricu, i sve ostale fizijatre, koji nesebično pomažu pacijentima. Ne dolaze nas neurokirurzi dizati poslije operacije, ne dolaze nas oni ni vježbati, ne određuju oni ni terapije, već fizijatri. I svaka im čast i veliko im hvala! Osobito našoj KOKOLINO!
Veliki pozdrav svim poštenim, moralnim i stručnim ljudima. Ja se isključujem!
Žao mi je što odlazi samo zbog jedne osobe, ali svakako je u pravu. Žalosno i tužno.
I žao mi je što svatko tko ima drugačije mišljenje biva izvrjeđan s 3 grama mozga i svim ostalim neukusnim i vulgarnim nazivima.
Ako je jedna osoba imala problema pri operaciji, to ne znači da su svi operirani u HZZO sustavu tako prošli, jer nisu. Svjedoci smo svakodnevno dobro operiranih osoba u bolnicama, koji ništa nisu za to morali platiti. Ovdje kao da je zabranjeno pričati o dobrim neurokirurzima i fizijatrima, kao i toplicama unutar HZZO sustava, već se naglašavaju samo i isključivo negativna iskustva. A pozitivnih je više. Postoje na tisuće zahvalnih majki, supruga, djece... kojima su neurokirurzi i ostali kirurzi, fizijatri i drugi liječnici u bolnicama spasili život njihovoj djeci, muževima, sinovima, braći....
Nikada se hitni slučajevi ne dovoze privatnicima, već uvijek na HKP, gdje onda liječnici unutar sustava HZZO-a , doslovno zadnjim snagama spašavaju ljudske živote! Zar im nitko nema za zahvaliti? Žalosno.
A ovi što rade samo za novce, uzimaju dobro profilirane slučajeve i biraju koga će operirati i koliko će zaraditi.
U bolnicama moraju operirati svakoga tko ima indikacije, uključujući i ove frustrirane goropadnike s foruma. Dakle, bolnički liječnici su legende, za razliku od ovih što samo drpišu novce od jadnih pacijenata. Uključujući i one koji ih reklamiraju.