Da,dr.Kćira je inaće jako susreljiv,i na tebi je naravio klasičnu stvar,znači ako možeš bez nekih jakh tableta izdržati,tada ide fizikalna.Neznam jel imaš trnjnja u nogama ili stopalima,da li hodaš na prstima i petama,da li imaš sijevajuću bol u jednoj ili obadvije noge,ako nemaš,ja kao laik bih ti preporučio da sačekaš sa operacijom,osim ako te to spriječava u obavljanju posla,ali ako se odlučiš za operaciju,znaj da tegobe neće nestati preko noći,morat češ imati mnogo volje za silne vježbe koje češ morati raditi,ali najbinije ti je da ti tijelo nije sklono priraslicama,jer ako je,tada si naje....Uglavnom dr.Kćira jako dobro obavlja takve vrste operacije,to je rutina koja se obavlja skoro svaki dan,i nemoj se dvoumiti gdje na operaciju.Opet ako budeš dugo čekao može doći do velikog oštećenja živca,a tada si strašno naje... jer tu se glavni živac račva na ostale djelove,i to baš na tom dijelu gdje je lumbalna kralježnica,između kralježnica se nalaze korijenovi živaca i mogu se jako oštetiti,a to jaaako boli,tako je barem kod mene.Na tebi je da odlučiš,a mi koji smo to prošli ti možemo samo dati savjet.SRETNO!!!