Ma eto janoša ko nov,danas se vratio iz vž.toplica,terapije protekle u savršenom redu osim što se čovjek nema gdje isplivati,gužve su u bazenima svakodnevno i u svim terminima.Eto da ne duljim,toplice ko i svake druge s tim da se odnos osoblja poboljšao u odnosu na prijašnje godine.Ljudi meni je super,osim onih blagih zatezanja u predjelu križa kod početka samih terapija,ali bože moj,malo je zakržljala muskulatura u zadnjih 6 mj.jedino što u ovih 3 tjedna nisam u potpunosti uspio probuditi sve bedrene mišiće lijeve noge,tamo je učinjena znatno veća šteta,više su atrofirali,ali neka,biti će oni za mjesec dana isti ko i prije,samo sve polako,bez žurbe.Ja Vam se ljudi osjećam ko da bi mogao skočiti do neba.A ajd slušaj sad ovamo: operiran 21.06.'11.-od tada nijedna tableta protiv bolova (do onda cca 40 kom/dan), od buđenja i zajeb..cije u operativnoj sali i svečanog mi uručivanja viška izvađenih dijelova, nisam zapalio ni cigaretu (do operacije 4 kutije/dan,nekad i više),ovo drugo je NEPROCJENJIVO !
Eto mat2be i ostale kolege po bolesti takvo mi je trenutno stanje.Hodam koliko mi to vrijeme vani dozvoljava, 3-4,5 km/dan,ako pada kiša-ništa,e tu je onda problem,počinju blaga zatezanja od ležanja i sjedenja najviše,auto vozim normalno uz korištenje stabil pojasa,bez napora i teškoća,uglavnom nema nikakvih problema koji su bili prije operacije. A ja se patio 16 godina. Usput pozdrav Atletičaru,sorry kaj se nismo čuli ovaj tjedan-to znače da je ekipa u toplicama bila na razini što se tiče rješavanja tekuće problematike na području memorijalnog centra pokojnih odojaka u blagoj rotaciji.