Problemi s kralježnicom: Postavite pitanje, a ako niste sigurni gdje napisite poruku pod "Ostalo" > Slabinska (lumbalna) kralježnica

Iskustva sa PLDD operacijom !?

(1/8) > >>

Pichaku:
Pozzz...zanimaju me iskustva PLDD operacijom iz prve ruke, kao i sa terapijom ozonom intradiskalno.....molim lijepo  8)

Natali34:
Znam jednu gospodju i njoj nije usjelo....  Njoj je to bila druga, ali na razlicitim segmentima.....( prva klasicna l5-s1, a druga pldd L4-l5). Ona nije na forum ali je njoj to bilo gore nego prva operacija....
Sorry nije prva ruka  :)

marginalac:
Ima tu na forumu starih postova o laseru...treba malo pronjuškati.
Koliko sam ja pohvatao informacije, laser je opcija samo kod manjih protruzija. Čim je u pitanju ekstruzija, laser otpada.
Postotak uspješnosti nije baš velik, čini mi se oko 40% , ali je i šteta koja se napravi najmanja (ako uopće i ima štete, nisam siguran) pa onda i nakon toga ostaju sve druge opcije za operaciju otvorene.

Pichaku:
Pa poprilicno sam temeljito prostudirao forum i vecinom su izneseni clanci o objasnjenju same metode, dok o iskustvima jako malo ima. Bilo bi pravo fino kada bi podjelili sa nama oni koji su prosli to iskustvo unazad neko vrijeme....i koliko je stetno ili ne....mislim sama metoda?!

vrhhy:
Mislim da ovaj PLDD postupak se baš i ne provodi često u ustanovama pod pokroviteljstvom HZZO-a već većinom u privatnim poliklinikama.
Kolegici s posla je napravljen PLDD, no nije joj ništa pomogao.
Meni je bio preporučen u privatnoj poliklinici no nisam se odlučio za njega, jer druga mišljenja nisu potvrđivala veliku uspješnost tog postupka, a i cijena mi nije bila primamljiva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju