Heh, nekaj na tu spiku tipa "suženi spinalni kanal negdje dolje" - sad ne znam jel to isto što i "stenoza spinalnog kanala" je meni Doktor Sajko prodaval prošle godine negdje u ljeto. Od tada više ni jednog doktora nisam posjetio pa me ni nije bilo na forumu
, prihvatio sam stanje kakvo je i zivim dalje, treniram boks, trčim, cekam da se eventualno otvori natjecaj za policiju, u meduvremenu sam zavrsio prekvalifikaciju za zaštitara, te radim u jednoj zaštitarskoj firmi kao nešto prije police...tijelo mi je snaznijeg nego ikad što se tiče snage, mišića, kondicije itd iako vjezbam vecinom i zivim sa bolovima. Sklekovi,zgibovi, trbusnjaci - macji kasalj...Točnije kod mene je situacija slijedeća , neki puta kad treniram boks i to žestoko desi se i da 2 tjedna nemam gotovo ozbiljnije bolove ili trnjenja lijeve noge, no onda zna doci razdoblje od 2 tjedna da mi noga dobro trne, peče i tako taj sjebani osjecaj, oni koji to imaju vec znaju na kaj mislim.
Uglavnom da...odustao sam od doktora, jer od njih vajde nikakve nije bilo.
Uglavnom, zašto sam odustao od doktora ? eto sa Dr. Sajkom sam završio karijeru negdje prosle godine u ljeto, mislim da mi je reko kako kod mene ti diskovi nisu problem najvjerovatnije već to suženje spinalnog kanala i tada je rekao da on to baš i ne bi operirao , kao da je uspjeh operacije 50-60%
i čak mislim da je isto nekakvu ugradnju spominjao ?? mislim da da...kad sam čuo 50-60% , lijepo sam otišao doma, naravno sjeban u mozgu i od tog trena digo sam ruke od doktora, nemam namjeru ostat invalid ili biti u stanju da necu cak ni moci trenirat. Naravno on nije spominjao nikakav "invaliditet" - ali 50-60% si ja tumačim na taj način. Al ponavljam nije reko 100% problem kod tebe je suzeni spinalni kanal - znaci nije bio siguran ko niti itko drugi kad sam ja u pitanju -svi su oni drobili nekaj po svom, jedan ovo, jedna ono, pa ja ovako, pa ja onako ,e tako se igra ne može igrat nažalost. Onda sam išao Dr.Ivancu također na S.MILOSRDNICE i on je anesteziolog - meni najdrazi doktor od svih do sada, nisam se morao narucivat, komunicirao sam sa njim mobitelom i sve naj naj o njemu. Dao mi 2 puta injekciju valjda nekih stereoida - no apsolutno mi ništa to nije pomoglo. Pa mi je dao uputnicu da napravim MR tkz "piriformnog mišića" koji takoder moze stvorit problem sa isijasom - napravio sam na 3 tesla na Šalati MR - i piriformni je bezprijekoran.
I da, nikakvu minimalno invazivnu operaciju nije spominjao - već isključivo klasično - nožićem i kosturicom...