Tak...pošto je ovaj tjedan u znaku operacija,ja također otvaram novu temu.Oporavak nakon operacije sam zatvorila jer smo tamo puno pisali i to svega i svačega.
Kako je ovaj tjedan Elina javila da je bila operirana,pa je Henrik bio u utorak operiran,Ljiljana danas objavila da ide na operaciju..
.......pa onda da i ja ne budem gora...IDEM ONDA I JA.
. Neuru sam jučer napisala mail, danas sam primila tel.poziv iz bolnice. Zove glavni tehničar i pita on mene da li ja znam da idem drugi četvrtak na operaciju?
? MOLIM?
Pa rekoh da mi je obečana operacija ukoliko se stanje ne smiri,ali ovo je šok. I tako smo se sve dogovorili i doviđenja. Ja sam bila šokirana,ali doslovno šokirana. Ono...čekam već tjedan dana termin za pregled,a oni meni daju termin za operaciju.Ustvari,kaj me bude i gledal kad već sve zna. I u međuvremenu stiže i mail od neura. Ja u panici,kak sada sve pretrage napraviti u tri dana,uglavnom tisuću misli. Napisao je da idemo to očistiti i da vidimo što je.
Za pretrage sam sve veze povukla i sve riješeno,jedino je LOM zvala anesteziologu i riješila.
Meni je trebalo dva sata da se sve kockice vrate na svoje mjesto.
Veselim se operaciji i nadam se,čvrsto se nadam da će napokon biti u redu bez ovih luđačkih bolova.
Evo za buduće članove da napišem da sam prije 10 mjeseci bila na operaciji ekstruzije diska,5 mm je bio vani,ali je direkt pritiskao korijen S1. Operacija super prošla,odmah su nestali svi bolovi i bilo je super 4 mjeseci. I onda počeli natrag bolovi sa širenjem opet u desnu nogu,ali čak i jače. Napravila dvije magnetske i stalno upaljeni korijen S1,fibrozno tkivo i malo ožiljnjih promjena.Čak je bila sumnja na discitis,ali je drugom magnetskom otklonjena. Bolovi svaki dan sve gori i gori. Prije mjesec dana dobila sam ESI blokadu koja nije ništa pomogla. Prije tri tjedna bila sam u bolnici i primala Pulsne terapije. Nikakva korist i tad je doktor obećao operaciju.
Uz sve to pijem dnevno šaku lijekova koji isto baš ne djeluju...ne znam kako bi bilo bez njih.
I tako je odluka pala na novu operaciju. Ne bojim je se jer sam sa svime upoznata. Jedino je oporavak zeznut,ali i to će proći.
Samo neka se oslobodi taj živac....makar i išli šarafi i pločice. Samo želim natrag normalan život.
To bi za danas bilo sve....imat ćemo ovih dana o čemu raspravljati