Evo mene od mog dragog neurokirurga.
Čim sam ušla u ordinaciju,rekla sam doktoru da ja znam da mu već idem na živce,ali mene jednostavno boli i da već znam da je nalaz od MR-e u redu i da nema kaj za operirati,ali ja budem od bolova vjerovatno poludjela.
On veli da ja njemu ne idem na živce,nego da njemu ide na živce to što mene boli. Onda je gledao slike i sve je super osim tog korijena S1. Jednostavno upaljeni,a ništa ga ne pritišće.Nije u kontaktu s tim ožiljnim tkivom.
I ODLUKA JE : Bolesnica se naručuje 22.04.2016. na bolničko liječenje radi provođenja " pulsne" terapije. Molim izdati adekvatnu uputnicu.
Evo rekao je par dana,dobivala budem u infuziji kortikosteroide,ehhhh....a ostalo zaboravih. Uglavnom nek da bilo šta,ja pristajem na bilo šta jer ovo moje stanje nije izdržljivo. Jednostavna je ta bol takva da kljuca u mozak.
I ništa,sad se opet idem nadati da će ova opcija upaliti.
A ujutro nisam namjerno popila terapiju jer sam htjela baš doći u bolovima. Dva puta me trebalo zvati...čula sam ja,ali je bil problem dići se sa foteljice i došepati oko 20 m do ordinacije i vidio je kako hodam.....e sad ležeći položaj...joj i preporučio je mirovanje.....baš zanimljivi, a do jučer sam se maltretirala po fizikalnim