Jesam bio sam Madagaskar , još kod samih početaka problema 2009-e , on me prvi poslao na MR. Ali je reko kao i drugih 4-5 neura da me neće operirat. I btw ne bi ni pristao da me on operira zato što on to radi klasičnom operacijom u po meni jako lošoj Varaždinskoj bolnici(ne vjerujem im). A ja na klasičnu operaciju bulginga ni mrtav ne bi pristao. Bože sačuvaj da mi otvaraju kičmu i da me "stružu nožem". To bi me tek zeznulo. Iako da čuo za Kudelića da dobro radi, ali sam isto tako čuo i za slučajeve koji su bili na operaciji tamo pa ili im je isto ili gore.
MA u ubiti ja smatram da svi ti neurokiruzi shvaćaju da ja imam problem i da me boli i da meni terapije i ništa ne pomaže i to u suštini misle u sebi, ali neće me operirat zato što sam kao ovako mlad (moj je problem počeo kad sam imao 16 tada sam bio prvi put kod Kudelića npr). Pa ja tu psihologiju objašnjavam kao njihove glave misle da nešto u stilu "pa on je mlad , neka on sad jos ide na terapije , moze on jos ovako zivjeti , nije mu nista hitno, znamo da ga boli ali je mlad pa ce mozda proc s vremenom i necemo ga operirat" ali ubiti znaju da sam u banani jer sam to više puta pokazao pred njima. Npr nakon 100 terapija ja i dalje ne mogu lijevu nogu izravnat u lezecm polozaju , sva je skvrčena i napeta i često trne, a najgori je kuk u kojem često osjećam ko da mi je neko čavla zabio u njega.
ALi i dalje ulažem velike nade i napore u KB SM i ako će išta biti moj spas, to onda mora biti SM.