Kako se možeš vrijeđati na nešto što sam ne smatraš uvredom? Naime, BMI ti nije kriterij, nego Stipe Mesić
Čuj amebo, daj još jednom pročitaj što sam napisao.....sad si stvarno dokazao klasu.....ali vidim da to nije ni neobično jer je čim vidiš slovo M odmah mesić komunjare četnici hrvatska za dom spremni thompson čavoglave itd itd. Što uostalom pokazuje tvoj intelektualno civilizacijski humanističko akademski doseg. Ali dobro, desničarenje je popularno danas...osigurava radno mjesto.
I da ti ponovim, ne možeš me isprovocirati sa BMI, debljinom i sličnim sranjima jer me to definitivno ne tangira....a ako baš hoćeš materijala da zadovoljavaš te svoje beskorisne nakupine sivih stanica, onda znaj da imam i brdo pinky košulja za posao. Pa sad možeš, u pauzi izmedju dvije masturbacije dnevno, udarati kako sam latentni derpe....
Bolje ti je da se fokusiraš na pomaganje drugima. Većina forumaša me podržava jer znaju da dajem sve od sebe da pomognem svima. A s obzirom koliko sam uložio vremena u izučavanje materije, smatram da sam u odnosu na ostale forumaše DIREKTOR SVEMIRA (da podviknem pošto vidim da me pojedinci još nisu dobro čuli). Primjerice, onaj "stručnjak" se još nije javio na PLDD temi. A nisam nikoga htio dezavuirati, samo sam postavio tehnička pitanja.
Jednom davno sam i jednu fizijatricu uništio koja je od sramote napustila forum jer nije mogla parirati mojim argumentima. I nie mi je žao ni najmanje jer ona je svojim postupcima sj. tko zna koliko pacijenata.....
Bojan kao administrator me zna dugi niz godina i zna da sam teškog karaktera, ali on isto zna da je dopuštao sektaško-katoličko izdrkavanje po forumu usprkos svim mojim upozorenjima. Isto tako zna da sam pomogao strahovito puno ljudi i samim tim me neće isključiti sa foruma jer gubi jednog od najstarijih i najvrijednijh članova.