Mario,tao iskustvo mi je jako poznato.Meni su također pukla 2 diska,l4 l5 i l5 s1,s tim da su se također komadići pozabijali u korjenove živaca.Također prošao 10 dana rehabilitacije,i nakon toga sva gore.6 mjeseci kasnije bio 3 tjedna u Daruvaru,zadnja 4 dana nisam mogao iz kreveta,oni napišu da je stanje poboljšano,na kraju mjesec poslije opet na operaciju.Stvorile mi se priraslice i ožiljno tkivo.1 mjesec kasnije opet sve gore,bio u 9 mj. u lipiku i opet mjesec dana dobro,a onda svaki tjedan sve gore.EMNG pokazuje teško oštećenje korjenova živaca l4 l5 s1 lijevo i isto tako desno.Sada opet imam priraslice i ogromno ožiljno tkivo,i neuro mi kaže da će mi se stanje pogoršavati još najmanje 2 godine,a možda i duže,nezna se hoću li u kolica,noge mi svaki dan najmanje jednom otkažu,nesmijem čučnit jer se onda uvijek nađem na leđima,jer pete otkazuju.Imam atrofiju mišića na obadvije potkoljenice,trenutno hodam na štakama.Takođar kao i ti ,ai ja u lijevoj nozo koristim samo 20% snage,tako da bez štake teturam ko pijanac.Kaže da nevrijedi operirati jer svakim rezom se ožiljno tkivo povećava,tako da meni treba komad mišića rezat radi toga,a priraslice bi se vratile jer sam sklon priraslicama i velikim ožiljnim tkivima koje također tiska živac.Trenutno pijem šaku konjskih tableta da bi mogao samo izać iz kreveta.To je moje iskustvo.Sada nemogu hodat duže od 50 m,nesmijem vozit ni bicikl ni auto.Skroz doma,poludio već.Toliko od mene.Pozdrav!