draga ladyanita zao mi je sto te boli ali mozda je i vrijeme ili nesta drugo ali da pojasnim .....ja sam ti se bavila teskim fizickim poslom i zadnjih desetak god bi me po dva tri puta ukocilo i ja bi na inekcije i to prode iako mislim da nije bilo dana da nisam pila brufene ili zaldijar ...i tako me opet ukocilo ali mi oduzelo lijevu nogu i ovako tvrdoglava sam ja opet hodala na inekcije ali uz tablete jer kao da nista nije djelovalo i imam divnu doktoricu opce prakse koja me terala u bolnicu ali dok nisam vise ni sa stakama mogla hodati i primili me na neurokirurgiju i klasika brdo inakcija i infuzije ali nista u meduvremenu sam radila ct koji nije bio dobar ,pa mr za koji me moraju uspavati posto sam klaustofobicna i onda jedno vece mi naprava EKG da bi u 10 navece dosao anesteziolog jer je sutradan bio praznik i ja pitam sestre sta se desava i kazu mi da dan iza praznika idem na operaciju i operirana sve kao proslo ok ali sam tek sad poslije toplica od ovog drugog doktora cula sta mi je radio .....posto sam bila izmucena bolovima ostala 25 dana u bolnici a od inekcija neznam sta nisam dobivala i polako se oporavljala ...otisla u lipik i posvetila se oporavku puno vjezbe hodanja plivanja .....od svih vjezbi koje idu redosljedom ja i cimerica skoro dosle do kraja i sve bilo ok par mjeseci da bi me opet pocelo boljeti i polako sam sve teze hodala ,ambulanta za bol 10 blokade bez ikakve koristi ,platim si toplice i tu mi malo bolje ali cim sam dosla kuci opet ista stvar ,primi medoktor u bolnicu na terapiju i napravi ct i kaze mora me opet operirati ja pukla i nisam dala i pusti me kuci za uskrs ali ugovori operaciu i opet se operiram 4.4.2016,,,,toplice i kuku meni ja nista ne mogu tri vjezbe napraviti fizijatrica se ponasala kao da mi se neda vjezbati ,pozlije mi i tu otkriju da imam povisen secer i hvala bogu na jednoj fizioterapeutki koja mi kaze nadite sidoktora koji ce se baviti vama ....i ja odmah na internet nadem privatnog doktora kojem skidam kapu do poda ,,ali mi trebao novi MR ,nadem polikliniku SV.ROK koji imaju otvoreni magnet i kad sam mu donijela nalaz horor.....covjek mi lijepo kaze da ja to kod njega ne mogu raditi jer to kosta 15000 e...i uputi me gdje se radi ,u meduvremenu sam bila skoro non stop drogirana tramalom ketanolom i flasterima morfija i onda kako ja kazem ima boga dodem do prekrasnog mladog doktora na rebru kojem sam ja prvi samostalni pacijent i kad je pregledao nalaze i cak i ovaj od privatnika sto malo tko hoce kaze mi da vidi da sam komirama jer sam imala tri protruzije diska i ukljestenje svih zivaca ,skolioza ,spondiloza isialgija i jos brdo stvari dva mi kraljeska iskocila i morala se raditi stabilizacija i posalje me jos RTG slikati ali mi kaze da nema termina ali posto vidi u kakvom sam stanju pokusat ce nesta ,,uglavnom me nakon dva dana nazvao da dodem sa uputnicom i drugi dan imam operaciju i tako me operira 19.8 2016 ...bilo je tesko ali ziv covjek sve izdrzi ,,,sa operacijom sam prezadovoljna ali ostale su te nuspojave ...secer .anemija jer sam jako iskrvarila i malo je falilo da dobijem krv da bar jesam ovako cim tko kihne ja gotova ,sad me zeza lijevi kuk ,imam operirano desno koljeno ,problem su mi misici kojih nema i zivci u nogama trajno kronicnoosteceni i sad na kraju stitnjaca sad sam u cetvrtak u zagrebu radila pretrage tri punkcije cvorova cekam nalaze ,,ponovo mi doktor rekao da nosim ortozu jer me zeza i L1 L2 ali moram ga krpati jer nesmijem nista dirati zbog sipki i sarafa bar 5 god ali sam isla svojoj doktorici na inekcije i smirila se bol ,,,,uz ortozu opet vozim bicikli i hodamvjezbe samo noge malo ,sad cekam toplice i vodu ali sad znam kao se ponasati ...zato akote jako boli amr donekle dobar primi koju inekciju brze produ bolovi manje trpis i ne padajte ljudi u depresiju ja sam jesenas imala super ekipu u toplicama da sam rekla buhtlici da ce staviti nase slike u kafic i prekriziti nas i reci da nikad vise ne dodemo ....ja sam inace vesela i volim drustvo smijeh i u toplicama sam dobila nadimak najzvinkiji smijeh toplica......ali puno znaci potpora obitelji i prijatelja a ja to imam hvala bogu i zato jos stojim na nogama iako moj doktor meni kaze vi ste invalid i zivimo dan po dan i borimo se da ne padnem u kolica....opet sam knjigu napisala i to mi mana kad pocnem neznam stati ...poz i oprostite ako je predugacko