Autor Tema: Utjecaj južine na križobolju  (Posjeta: 18257 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

denis 68

• Hero Member
    • Email
Odg: Utjecaj južine na križobolju
« Odgovori #18 : Travanj 20, 2009, 21:22:43 poslijepodne »
Megi eto mene promjene zafrkavaju al mi je puno lakše kad je jugo nego kad je bura bura mepomete ko metlom.Inaće u proljeće mi je puno lakše nego zimi i više sam mobilniji .Čudno je to vrijeme svakom drukčije utječe,a po promjeni vremena mogao bi se zaposlit ko meteorolog ;D ;D ;D ;D

magi

• Full Member
« Odgovori #19 : Travanj 20, 2009, 22:44:59 poslijepodne »
ja sam danas prije kiše imala osjećaj da mi slon sjedi na leđima-užasan pritisak! Ali puno ljudi mi je reklo da ih danas boli glava pa pretpostavljam tj. nadam se da je pritisak u leđima od vremena

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #20 : Travanj 21, 2009, 12:30:11 poslijepodne »
Megi sigurno je od pritiska tlaka,meni je danas isto u glavi ko u cirkusu al ću preživit a ujedno i cjeli tjedan samo ležim i bavuljam po  kući za poludit više me to ubija neg sama operacija.Ovdi kod mene samo što nije kiša pa takav pritisak a u leđima isto osjećam veliki pritisak al iskreno već sam otupio na to tako da mi je sve jedno,za mene je bol kičme samo ona akutna bol kad nemožeš ni makac ni ljevo ni desno sve drugo ja izdržim i izdržavt ću dok mi moje srce nekaže čupaj van sve hahahhah e onda ja odo psihićki spreman na istu ;)

worf

• Hero Member
« Odgovori #21 : Travanj 24, 2009, 08:40:18 prijepodne »
Vremenske prilike i neprilike doista utiču na naše fizičko stanje,mislim da to ima neke veze s tekučinama u našim zglobovima (velikim i malim),ali ne bih htio brijat puno o tome,jer bih opet mogao pomješat liončiće ;D  Glava mi je puna nepotrebnih informacija,a imamo Kokolinu koja bi nam mogla to stručno objasnit ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Denis.

• Forumas
« Odgovori #22 : Rujan 01, 2009, 23:26:32 poslijepodne »
Ja neznam što bi rekao al mene ubija Bura i hladnoća Jugo mi odgovara kako utjeće na vas vrijeme
Za operaciju nikad nije kasno jer se tamo ne ljubi slasno ;))

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #23 : Rujan 02, 2009, 08:33:16 prijepodne »
Ja se 2,nekad 3 dana prije kiše ne mogu diči iz kreveta zbog bolova i jake mučnine i vrtoglavice,a tada mi ni šaka tableta ne pomaže,baš ništa.A kad kiša prođe uskrsnem kao feniks iz pepela,ali ne zdrava naravno,samo je puuuuuno lakše.Već sam si dala nadimak Rain man ;D

Denis.

• Forumas
« Odgovori #24 : Rujan 03, 2009, 21:17:47 poslijepodne »
Ajme ljudi moji  što je ovo evo kad mene se sve vrti neko vrime ko da će kiša,a meni kopa li kopa u leđima,inače nevolim pit tablte za svaku jer ih ćuvam kad uhvati boljeti jače heheh pa onda popijem duple doze da bolje dijeluje.Eto to me mijenjanje vremena ubija kao i burno vrijeme ,u biti više mi odgovara konstantno isto vrijeme

Denis.

• Forumas
« Odgovori #25 : Rujan 07, 2009, 21:17:33 poslijepodne »
Ma ja neznam što je ovo ova bura me pomela kopa mi u leđima i gotovo e sad bi ja na operaciju i to bez anastezije ::)

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #26 : Rujan 07, 2009, 21:57:04 poslijepodne »
Škorpion evo jedna :-* da ti bude lakše

Denis.

• Forumas
« Odgovori #27 : Rujan 07, 2009, 22:07:28 poslijepodne »
Ma ne da mi je lakše već evo skaćem jojjjj ufffff kako mi u kuk tuće i u preponu,nevolim kad mi se oko prepone bol stvara odmah pomislim da se nebi proširilo dalje a onda mogu samo konop oko vrata pa skoćit u prazan bunar :D :-*

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #28 : Rujan 07, 2009, 22:56:16 poslijepodne »
hehe budale nebi da je to zarazna bolest pa ce prec s prepone na khm, jel.... hehhehehe
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

Denis.

• Forumas
« Odgovori #29 : Rujan 07, 2009, 23:05:51 poslijepodne »
Ma pegulice nije mi to lip osjećaj oko prepone nek rađe baca na kuk samo što dalje od prepona biž bižžž to me podsića na Biograd kad su mi davali infuzije,razno razne žene prolaze a ja mrtav ladan,sutra u viziti pitam ja doktora koji me vodio ,doktore ma meni nešto nije uredu nate ono ja ne osjećam ništa oko prepona,a on ti meni na to,ma ne sekiraj se nije ništa opasno ostat će to tako,a žena će se već snać :D :D :D :D i to na sav glas da i ostatak doktora ćuje koji su bili u viziti.Odjednom se ćuo prasak od smiha,smijali su se svi ko ludi. :D :D :D :D

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #30 : Rujan 07, 2009, 23:08:55 poslijepodne »
heheheh ma neka ti je reka, miritaš :)
pa kuk ti boli u preponi tako da ne boj se neće ti tribat minjat alatku, samo ces umjetni kuk morat stavit i sve pet :) Uz bolove LS kralježnice, vrata , želuca i žući nećeš ni primjetit umjetni kuk :)
« Zadnja izmjena: Rujan 08, 2009, 14:59:16 poslijepodne Pegula »
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

Denis.

• Forumas
« Odgovori #31 : Rujan 08, 2009, 14:27:46 poslijepodne »
Uff samo bi mi još to tribalo,reće li mi fizijatar da je i kuk otiša a bome mogu konop oko vrata,vrat lumbalni dio,žuć,pa jo i kuk e to bi najbolje bilo da me uspavaju par dana ko trnoružicu pa da sve od jednom srede :D :D