Evo sto sam radila od pretraga: krvna slika odlicna , zeljezo ok, hormoni stitnjace ok. Eig sam danas radila, nalaz normalan , osim sto su malo povecani otkucaji srca pa me kardiolog salje na ergometriju i uzv srca sljedeci tj. Razlog tih povecanih otkucaja vjerojatno je anksioznost. Otkako sam rodila pocela sam dobivati napade panike koji su se smirili u zadnje vrijeme , ali i dalj,e ie prisutna ttieskoba, strah of raznih bolestii to traje vecinu vremena. Pogotovo nakon sto me kardiolog uplasio s ergometrijom i uzv om. Otkad sam dosla doma, srce mi lupa ko ludo. I jos jedan jako iritirajuci simptom. Radim npr rucak i dodje mi nekakva grozna navala vrucine. Bez znojenja. I tako dva tri puta dnevno. Nemam snage za naobicnije kucanske poslove. Jedino o cemu mislim non stop su ti grozni simptomi, prema klincima sam zivcana , a znam da im trebam zdrava , no ja jednostavno ne znam koji je moj problem. Naravno, najvise me strah srca , iako znam da sam mlada, nikad s njim nisam imala problem.