Kada se jedan moj prijatelj krajem devedesetih vratio iz jedne zapadnoevropske zemlje pitamo ga mi zašto si se vratio? Kaže on - to vam je država dobra za kapitalistu a za radnika kao što sam ja nije.
Mislim da se slično događa i sa HR. To je dobra država za Keruma ,Todorića, Čačića i sl. a za radnika i običnog građanina sigurno ne.
Sa druge strane mislim da je u Hr dobro jer radnika malo i ima, (više je penzionera) to je mali broj evo sad će i brodogradilišta ukinuti, pola će ih penzionisati tako da se Jasna nadaj da ti će ti za mirovinsko i zdravstveno odbijati i više.
Državni proračun će se raspasti bit će teško nahraniti toliki broj penzionera, prvo će se izmirivati veeeliki dugovi države prema MMF-u.
Denise i Dezi mi ne izmišljamo toplu vodu, poslušajte nekada nekog nezavisnog ekonomskog analitičara šta kaže o ekonomskoj situaciji i predviđanjima do kad će se moći ovako živjeti na rasprodaji i zaduživanju.
Ovo mi sve ide ka onome da će naša djeca biti robovi a ne kao što je obećano -SVOJ NA SVOME-.
Sve u svemu -Da čovjek ne povjeruje.
Jopi niko nije re,ko da vi izmišljate toplu vodu ja samo kažem i opet naglašavam da su apsurdne rasprave ove što mi ovdje vodimo ,jel je o ovom što mi svi znamo fala bogu a nismo dica ,trebamo iznjeti na prava mjesta svi pojedinačno jel ako če mo ruku na srce zakon je prije 90 godina bio ajme meni raspašoj vozila su se auta bez registarski oznaka bilo je krađa koliko ti srce poželilo i sveg da ne nabrajam drugog,al s vrimenom se sve to postrožilo i vjerujem da će se postrožit sve više i više samo da ti kažem jedno
jednog ljepog dana jedan se invalid sjetio pa na zelenoj površini poćeo sebi radit neki objekat,istog sam upozorio da se nemože tako ponašat na što mi je on izvadio iskaznicu te prjetio istom sam reko da se ne poziva na to jel da je sramotno on mi je reko da oprostiš da od........bem,još jednom sam ga upozorio te reko mu da ću ga prijavit našto je počeo prjetit da će mi bombu bacit u auto,isti je počeo radit,otišo sam doma nazvo sve inspekcije počevši od policije na dalje te udruga za zaštitu zelenih površina a ujedno novine i gradsku tv,nećeš vjerovat u nekih pola sata kad je policija uzela podatke od izvođaća sjatile su se sve službe te je za 15 dana dobio na istom objektu zabranu rada da bi se nakon nekih mjesec isti srušio tj on ga je morao srušit sam kako ga je i napravio,ma zar on misli da je neko lud da će svi mućat,moj jopi ja ne mućim nikom nije me bilo strah 90 a nije ni sad ovih nekih pojedinaca,nakon toga isti me je vidio i počeo nešto laprdat al ništa od njegovih bombi

:Dmislim da će s njima moć mušice i komarce ubijat a sad se lipo javlja pristojno i samo se bojim da na moje ime ne napravi objekat

moj jopi lako meni za to nego rekoh ope i opet i opet zakon postoji za sve kako za nas tako i za one gori a bojim se samo boga dragog i nikog više,nemoj mislit da sam agresivan da mi je do svađa al ako mogu ja poštivat zakon morat će ga i drugi a za sve što smo mi u ovim temama u pravu morat će mo se borit na druge načine a ne žalit i kukat