Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Očekivanja okoline

<< < (4/4)

ladyanita:
Ja sam na to sve već otupila,ustvari mislim da su me te operacije učvrsnule kao osobu. Više me ne brinu nikakvi komentari,a na pitanja tipa kako sam odgovaram onako kako se u tom trenutku osjećam.
Hvala Bogu što imam takvu mamu koja večinom sve radi umjesto mene. Kad sam sposobna uhvatim se ja posla,ali kad ne ide legnem i nikad ne prigovara.
Uglavnom često me lovi depresija i svi me jednostavno ostave na miru i čekaju da se saberem.
Prijatelji?? Mislim da ja večinom izbjegavam njih. Imam par prijateljica sa kojima se redovito čujem,ali nekako mi je draže porazgovarati s nekim ko ima isto problema sa zdravljem.

A i došla sam do zaključka da jako dobro mogu ignorirati bol. Dok se maknem iz kuće i bilo kamo da odem,kad.nemam vremena misliti da me boli onda je ok. Ali čim se ujutro probudim bez volje za životom i cijeli dan provedem u piđami onda je koma.
Ako npr.odem u šoping maaa ko da nisam nikad ni bila na operaciji. Bila sam u dobrom izlasku prije par tjedna,do pol 4 ujutro...jbt.plesala i sve kao potpuno zdrava osoba. I onda recimo osjetim da ne mogu sjedeti...ustanem i sve ok i baš radi toga jer nemam vremena misliti da me boli.
Situacija od prošlog tjedna. Lom mi javi da mi je napisala tablete željeza jer je sniženo opet. Idem pješke do ljekarne i mislim si gdje ipak gubim to željezo i da ne osjećam neke simptome da je sniženo i za kojih desetak minuta evo glavobolje. I onda normalno to je od željeza i mislim si kao da sam si sama navukla tu glavobolju. Mislim da jesam jer je stvarno jako puno toga u glavi.
Zato jedva čekam proljeće,da ne provodim te silne dane u piđami i da počnem više izlaziti van u šetnje,da sretnem ljude,porazgovaram,podružim se...jer ovo dok si u četiri zida,jedino možeš poludjeti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju