Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Operacija, sto je to?

<< < (6/6)

Plavuša:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seOpet se ja i Jasna slažemo ;D Ljetos je meni odbijeno rehabilitacijsko liječenje,iako "navodno" imam "pravo" jednom godišnje ???
Iako sam dva puta operirao kičmu,invalidska komisija ne priznaje nikakav invaliditet,a ne daj Bože pomislit na mirovinu ???
Kažu da sam potpuno sposoban za rad,ali uz "preporuku" poslodavcu glede dizanja tereta,ne više od 7-10kg,ne raditi u nefizikalnom položaju i ne radit prekovremeno ???  U prijevodu bi to značilo da sam invalid,al mi nitko to ne priznaje ;D
A s tom preporukom si lijepo mogu obrisat guzicu,jer je pravno ništavna :'(

--- Kraj citata ---

jasna, ti i ja smo pravo društvo... ja sam operirala - za sad - jedanput ali isto me invalidska ne doživljava, tražila sam tjelesno oštećenje (EMNG pokažuje teško oštećenje L4-L5, pa S1 i dr.), ali su mi rekli da sam ja sasvim o.k., ali da ipak ne smijem teško dizati, ne raditi cijelo radno vrijeme u sjedećem položaju  :D :D (da pitam šefa da li mogu leći  ;D) i dr. Za toplice još i dobijem neka 2 tjedna, ali moram čekati na red 6 mjeseci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju