Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Operacija, sto je to?

<< < (2/6) > >>

denis 68:
Ma za operaciju se slažem ako se mora.Dali je doktor u parvu ili ne o tom nebih naj vjerovatnije da su u pravu jel su ipak oni zadnja karaika u lancu,kad sudac nekog proglasi krivim taj je kriv ma može 1000000 odvjetnika sudit suprotno u korist tuženika,po sudcu i sudu ode optuženik u prdekanu :D :D Po meni samo Bog zna što je ispravno a mi svi ostali možemo nagađat.
Znaš bojane uvjek me zanimalo kad dođeš na komisiju za ocjenu radne sposobnosti ili na komisiju za produženje bolovanja prvo im je pitanje dali ste operirani ili ne,ako kažeš da jesi nema mirovine, nema produžetka bolovanja,ako kažeš da nisi onda ti niko nemože dokazat da te boli ,nego te se ljeći dok te se ne izljeći ,jel da ista ta komisija zna pravi stav naj vjerovatnije bi zadnja stavka bila idete na operaciju ,pa poslije u toplice ,pa radit.Moj prijatelj 3 puta se operirao njega su vratili na posao mene ne,kad sam išo u mirovinu meni nisu mogli reć da mi je dobro dok su njemu rekli osobno da su mu rješili problem i da je on po njima zdrav te mu nisu priznali oštećenje,a komisija radi i sam znaš na uvid o osobnim nalazima koje pacjent posjeduje a te nalaze su pisali doktori,ajme menii uffffffff koliko nepravde koliko neznanja ??? ??? ježim se na te stvari.

worf:
Denise primječujem da u tebi ima nečeg jako djetinjeg ;D
Ti ko dica,čim netko kaže nešto šta ti se ne sviđa,ti odmah "vratite mi moje krpice,ja se neću više igrat s vama" :'(
 :D :D :D :D :D

deziderio:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDenise primječujem da u tebi ima nečeg jako djetinjeg ;D
Ti ko dica,čim netko kaže nešto šta ti se ne sviđa,ti odmah "vratite mi moje krpice,ja se neću više igrat s vama" :'(
 :D :D :D :D :D

--- Kraj citata ---
Svi smo mi mali,pa nam se smije i plače....
Svi smo mi ponekad znali što tuga i radost znači.....
Zar djeca nisu najotvorenija,najbezazlenija? a da vole propitivati to da.

Jasna:
Zanimljivo je kako oni koji odbijaju liječenje, pa tako i operaciju, mogu dobiti sve: više mjeseci u toplicama, mirovinu, liječenje kad god im zatreba. Mi koji smo poslušali liječnike, već nakon par mjeseci moramo na posao i vrlo teško dođemo do toplica. Nije čudo da nam je zdravstvo u komi, kada pacijenti koji odbijaju liječenje mogu biti na bolovanju i godinama. Nas druge komisija spraši na posao već nakon pet mjeseci, a neke i ranije.

worf:
Opet se ja i Jasna slažemo ;D Ljetos je meni odbijeno rehabilitacijsko liječenje,iako "navodno" imam "pravo" jednom godišnje ???
Iako sam dva puta operirao kičmu,invalidska komisija ne priznaje nikakav invaliditet,a ne daj Bože pomislit na mirovinu ???
Kažu da sam potpuno sposoban za rad,ali uz "preporuku" poslodavcu glede dizanja tereta,ne više od 7-10kg,ne raditi u nefizikalnom položaju i ne radit prekovremeno ???  U prijevodu bi to značilo da sam invalid,al mi nitko to ne priznaje ;D
A s tom preporukom si lijepo mogu obrisat guzicu,jer je pravno ništavna :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju