Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom
Operacija, sto je to?
denis 68:
Superman neslušaj ga hahah :D :D :D :D naš worf bi cjelu Hrvatsku operirao,ma vorf reci ti meni jedno ,zanima me naši stari tj babe i didovi jesu li oni možda patili od pareza,discushernija i svih neuroloških sra......,mislim da jesu al nisu imali vrimena o tom razmišljat,a ujedno onda je samo postojao dr,opće medicine a kamo li kakav neurokirurg,ko se onda ikad operirao kralješnica je bila tabu tema,a danas svi sve znaju,a mi odlućujemo pa se pitam kojeje to znanje ufffff ??? ??? ja samo kad proćitam koliko vrsta operacija ima dođe mi slabo,gledam komentar našeg bojana neki dan kako je napisao za davora pa se sad pitam predloženo mu je dvi opcije alooooo ejjjjjjjjj ??? ??? ako je nešto istraženo nema što doktor nekom predlagat kave opcije ??? ??? rješenje mora bit samo jedno,stav mora bit samo jedan,a ne da pacjent odabire opcije,pa ako je to tako ja sutra odoh upisat medicinu,Zamisli da ti dr opće medicine kaže imate opciju slikat pluća, ležat u bolnici, il bit u kući, što god da izaberete uvjek će te imat nekih problema, alo ma reci mi koga ti to propagiraš doktore il operativni zahvat ??? ??? ???JA IMAM SAMO ZADNJE ZA REĆ DOLI OPERACIJA ;) :D :D, nastavak priće ću ti isprićat kad se to bude moglo jel bojan je zamolio da se sad trenutno ne komentira pa ću ostat suzdržan,i znaj još to ,ako je tebi dobro nemora značit da može bit drugima i nemoj molim te propagirat zadrži to za sebe nek svak odlući svojom voljom ;)
bojan:
Odvajam gornji post u zasebnu temu da bude sve pregledno. Sad sve jos moram prebaciti u adekvateni podforum i onda nastavljam sa mojom porukom i komentarom. Posjetitelji dolaze na forum i vide hrpetinu poruka u kojima se tesko snaci, a svi traze korisne informacije. Moramo se drzazi tema i drzati se reda.
Ova tema je nastavak iz teme
http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=204.msg3452#new
bojan:
--- Citat: denis 68 - Siječanj 21, 2009, 21:23:00 poslijepodne --- kad proćitam koliko vrsta operacija ima dođe mi slabo,gledam komentar našeg bojana neki dan kako je napisao za davora pa se sad pitam predloženo mu je dvi opcije alooooo ejjjjjjjjj ??? ??? ako je nešto istraženo nema što doktor nekom predlagat kave opcije ??? ??? rješenje mora bit samo jedno,stav mora bit samo jedan,a ne da pacjent odabire opcije,pa ako je to
--- Kraj citata ---
Denis misli da si jako u krivu (namjerno ne pisem da nisi u pravu). Osobno mislim da se "izbor" zove napredak. Ja sam takav da stvari gledam pozitivno, a ne negativno. Ljudi kazu svijet propada s novim stvarima, a ja kazem da u svijetu svakim danom postoji sve vise mogucnosti.
I zato i ove stranice. Da sto vise ljudi vidi da postoji izbor.
Sto se tice medicine kao sto je vec vise puta receno to nije popravak automobila i zamjena auto dijelova. Kod puno bolesti postoje razlicite metode lijecenja (tumori i slicno) i lijecnik daje izbor kojim putem krenuti. Pri tome je naravno vazno da kaze koje su prednosti i nedostaci.
I to je koliko kuzim situacija kod Davora.
I ovdje cu reci da samo pomalo razocaran s nekim stvarima na forumu. Non stop iste stvari. Svi bi htjeli quick-fix (brzo rjesenje) i konkretno rijesenje i uputu. Osobno mislim da toga nema. Cak i operacija rijesava samo fizicki problem, a ostaje puno faktora i razloga koji su doveli do problema. Kao sto vidite na forumu ima puno situacija, puno opcija i razlicitih "zavrsetaka".
Ima sigurno neka stara narodna koja kaze da se najbolje uci na vlastitoj kozi. Ja sam svoje prosao i prolazim i htio bi da sto manje ljudi to moralo proci. Da je '92 postojao internet sigurno ne bi dosao do ovih problema. Ali tko voli nek izvoli i zato sretno svima s rjesavanjem problema kraljeznice.....
P.S. Ako ista mrzim to je onaj stav ja sve znam, ja sam najpametniji,... To govorim opcenito i u bilo kojem podrucju zivota. Moj stav je da uvijek postoji netko pametniji i strucniji
denis 68:
Bojane ne želim davati komentare o Davoru. Neka je njemu sritno,sve što mu želim je , da sve prođe ok i da nikad više nema nikakvih tegoba ,ne samo njemu nego i svima drugima.Nemoj bit razočaran ja želim samo dati, svoje mišljenje i ne slažem se sa takvim stavovima al imam osjećaj pošto više ljudi na forumu je operiranih da sa svojim stavovima remetim forum,pa se sve razmišljam kako bih sa istog otišao,jer ako nesmijem reći što mislim nije mi mjesto tu,a propagirat operaciju neću i niko me neće uvjerit da je ona rješenje.Ako svi koji su operirani imaju pravo reći da je operacija ok,onda isto tako imam i ja pravo reći da nije i ako možemo tako kompromisno razgovarati nema problema , ako ne ja napuštam forum,a onda bi se trebao zvati isti forum KRALJEŠNICA ZA OPERIRANE.COM ;)Nemoj se ljutiti na moj komentar nemislim se sa nikim svađati al imam osjećaj da samo dobijam komentare od većine na forumu ,neznam možda sam ja problem ,možda ja ne razmišljam u pravom smjeru al takav sam kakav sam kockat se nevolim inaće s nićim u životu, a pogotovo ne sa nečim gdje moram birat opcije.Eto kad je gospodin Neuro mogao otić jer je smatrao da je u pravu pa onda mogu i ja,jel po svemu ispada da novim gostima foruma nesmijem ništa reći tj dati svoje mišljenje već bih trebao bit pobornik operacije ;
PS.Također i ja nevolim kad neko tupi po svom,al osobno ja na forumu ne tupim samo dajem svoje mišljenje , ;)kao što cjenim tvoje,a o napretku ne želim ni čut jel malo naprednije zemlje i dalje neznaju koji je pravi stav a mi izmišljamo toplu vodu ;) a ujedno ako je neko i pametniji neka to iz priloženog dokaže al bogami vidim da statistike drugo govore
bojan:
Ne ljutim se ja uopce. Ne radi se o tome da se ne moze reci misljenje ali volim argumentirane rasprave. I ja sam prvi protiv operacije kao prvog koraka (osim u posebnim situacijiama koje je Worf spomenuo) ali isto tako mislim da se ne moze reci da od operacije treba bjezati po svaku cijenu. Nema crno-bijelo.
Inace da bude jasno ja nisam netko tko odredjuje ovdje stvari. I ja samo sudjelujem u raspravi s mojim razmisljanjem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju