Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom
Podizni stolovi ili kako izbjeći 8 sati sjedenja u uredu
NISAM Pegula:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili Prijavi se
Šta mislite o ovome?
Virujem da vas većina ovde radi u uredu i sjedi min. 8 sati. Bili ovo olakšalo i popravilo po meni najgoru stvar(aj dobro gore je nosit terete) kod bolesne kralježnice-sjedenje?
Razmišljam o kupnji takvog stola za ured, cijena je 7200 kn+PDV...
Nekako mi se čini kad bi uru sidila pa uru stajala pa tako naizmjenice da bi mi bilo lakše preživit tih osam sati?Ima li netko iskustva s takvim stolom i uopće sa radom na kompjuteru na nogama...Ovo ležeći polako usavršavam(nažalost ;D) pa me zanima dali bi to bolje funkcioniralo povremeno stojeći??
kokolino:
Zgodno, iako ti je veliki problem za kralješnicu i dulje stajanje na jednom mjestu. Trebalo bi nabaviti neki šetajući stol pa ti šetaš uz njega;) Mislim da službenice u Splitskoj banci od kada ih je kupio Francuz moraju raditi na nogama i jadne žene su spalile na živce. Jasno da im nije dao takve stolove nego klasične pulteve. Ma tko te pita u trulom kapitalizmu pa još i na Balkanu. >:(
NISAM Pegula:
Znači ništa to nebi bilo bolje od samo sjedenja?
kokolino:
Bolje bi bilo svakako samo ne stajati stalno na jednom mjestu.
bojan:
Da se malo odmaknemo od istih tema.
Čini mi se da smo preko ove teme dosta brzo prošli, a mislim da je bitna za sve operirane ali i sve koji imaju problema s kralježnicom.
Ja na poslu sjedim čitavo vrijeme, a kod kuće kombiniram sjedenje i stajanje.
Mislim da su ti stolovi s elektromotorom super stvar.
Osim stolova vazna je i dobra stolica. Volio bi si kupiti Herman Millera ili nesto slicno, a nadam se da cu to napraviti u blizoj buducnosti.
Koristi li netko visoko kvalitetnu stolicu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju