Evo novosti,
Do Gavrankapetanovica je izgleda tesko doci ovih dana pa sam uganjala svog ortopeda za nedelju da vidim sta mi ima reci jer vise ne znam ni kako ni sta da radim.
Da ja imam 28 godina znaci prava dob za aktiviranje, ne cudi me sto se rijetko nalazi u donjem dijelu ledja jer jos nikog pretrazivajuci po americkim forumima nisam nasla da je ima u donjem dijelu. I moja skolioza je rijetka jer ima prsljen koji se zove hemivertebra, tj. nije se dobro razvio a i to je pravo rijetko. Nisam li ja prava sretnica, dvije rijetke bolesti.

Madagaskar vjeruj mi da sam u zadnje dvije godine uradila sve moguce nalaze koji postoje i svi su negativni osim MRI koji je svakom godinom sve gori. Izgleda da sam se ipak prevarila, nasla sam stare nalaze MRI i na njima je snimana samo cervikalna i torakalna kicma znaci nemam pojma od kad je ta cista tu. Ona se tacno nalazi u podrucju koje kontrolise seksualne funkcije; mokracni mjehur, sfinktere i takve stvari. Ne sumnjam uopste u dijagnozu jer sam se ziva polomila ove dvije godine radeci sve moguce nalaze koji postoje a koji bi se mogli povezati sa ovakvim simptomima. Zakazat cu i sastanak (novi ) i kod neurohirurga. Da li iko zna postoji li ikakav relativno bezbjedan nacin da se ta supljina smanji, odnosno da se tecnost isusi. Jer trenutno ne znam sta mi je gore: sto sam u bolovima svaki dan svog zivota vec dvije i po godine ili sto postoji mogucnos paraplegije poslije operacije. Stvarno ne znam sta je gore, eto.
Colt hvala ti na informacijama, procesljala sam sve sto se dalo procesljati na internetu na engleskom i francuskom i opet nemam pojma o ovoj temi, ne mogu biti pametna, samo znam da je zajebana stvar dirati u kicmenu mozdinu eto.
Izvinite na ovakvim rijecima, u crnjaku sam odkako sam saznala o cemu se radi
Hvala svima na odgovoru, a neuro ako ste tu javite se molim vas jer nikako ne znam sto mi je ciniti...............