Zvao sam u tu firmu jako davno ali ti njihovi stolovi su polufikcija. Kao prvo nisu ih imali za prodaju jer su cekali elektromotore ili tako nesto (navodno su ih trebali dobiti za 3 mjeseca). Kao drugo kostaju oko 10.000 s PDV-om sto je jako preskupo ako se mene pita. Nemam nista protiv ulaganja u zdravlje ali to je bezobrazno skupo, a uz to i nije nabavljivo. Za te novce kupim dodatni stol za rad u stojecem polozaju ili stol za kojim cu moci raditi stojeci i sjedeci, a kupim i dodatni monitor gornje klase.
I usput mislim da sam bio u kontakti s tom firmom (trenutno sam na dial-up i nemam mogucnosti pretrazivati gmail da li su oni) po pitanju suradnje (jedan razmjenjeni mail) ali bilo im je stalo samo do promocije bez dodatnog truda da pomognu s necim konkretnim. Nudio sam nekim tvrtkama da plate strucne prijevode s engleskog u zamjenu za oglasvanje na stranicama i slicne surdanje (recimo da plate lijecniku da napise clanak).
Denis, mozda cu biti politicki nekorektan ali meni je malo previse sale i neozbiljnosti u svim mogucim temama. Osim toga mislim da necemo i dalje imati takve stolove. Mozda jos "neko" vrijeme ali ne zelim razmisljati da cemo imati takve stolove. Mislim da cemo imati prave stolove i stolice kad se pocne raditi na promociji zdravlja kraljeznice i kad se izracuna da je tvrtkama jeftnije kupiti dobar stolac i stol nego imati bolesne, slomljene i nezadovoljne radnike.