Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Voznja automobila: savjeti, problemi,...

<< < (2/2)

Henrik VIII:
Isto kao i kod tebe. Nije problem u sjedenju jer se stolica namjesti, ali osjetim svaku rupu i svaki stres. Još je gore u autobusu, jer je širok i kad taj pak ode u rupu, sve zvijezde vidim.

topalo:
Ni ja više baš ne podnosim vožnju. Ali ja ne osjetim toliko u trenutku vožnje bol nego nakon duže vožnje ( cca pa čak i pol sata) boli sve ali najjače križa.

ladyanita:
To nam je bolna točla. Ja imam već sad dva jastučića u autu. Ponekadbje jedan dosta,a ponekad treba i drugi.
Meni ako je stanje tajvdan ok i idem npr.u Čakovec,odvozim tih 60km.....već znam da me kasnije doma ostatak dana čeka krevet.
Doj vozim nema problema,nego kasnije je veselo.
Znam da mi to najviše od svega smeta,ali eto prisiljena sam voziti. Rijetko da imam vozača.

Henrik VIII:
Meni je partner vozač kad idemo njegovim službenim autom u Aldi kupiti klopu. I to je niski kombi, nakon 1,5 km već sam koma i moram si popiti nekaj žestoko da pojačam učinak tramala. Kod mene sada dolaze u obzir samo vlak, avion i brod (a za to mi sve treba jastuček i steznik). Inerciju i kočenje sad mogu podnijeti, ali rupe po cesti nikako. Bicikl nije problem jer izbjegnem rupe, ali auto ili bus, za poludjeti. Kako su mi pogašeni refleksi u nogama neću niti ići na vozački, iako bih mogao voziti motor. Ali auto me strah, osim onaj invalidski koji se upravlja rukama. Zapravo čekam da Mercedes-Benz, čija je tvornica u mojem gradu, izbaci u prodaju auto koji vozi sam. Uđeš unutra i kažeš adresu, dok on vozi čitaš novine. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju