Dobra vam večer dragi moji forumaši!!
Eto ptićica je doletila na brzinu da vam se javi ,te da vam priopći da je stigla sa sanitetom koji mi je sve diskove presložio u toku vožnje, a ujedno dobro da me nije snjeg zatrpao jer bi onda mogli gledati umjesto filma Vlak u snjegu, Denisa u snjegu
kad moram reć dobro da mi nisu traktor poslali. ???Eto sad sam malo zbunjen umoran i jedva čekam leć jer su me izmorili prijevoz u elitnom raspadnutom kombiju HMP
,al također se HMP zahvaljujem što su ipak uputili vozilo,sve u svemu ipak im Hvala.
Da nebih zaboravio odmah da se svima od srca zahvaljujem,te da nabrojim redom:
madagaskar
,zvjezdici
pantaganici
,Jošku
,GSM-u
i naravno našem administratoru Bojanu
koji me ugodno inenadio,te da im svim skupa zahvalim na znaku pažnje, prilikom posjeta koje su mi davale snagu u tim trenucima,.Naravno zahvaljujem se i svim ostalim forumašima koji su mi dali podršku preko pp kao i postova jer mi je to jako značilo kao psihička pripprema za odlazak na operaciju.
Također da se od srca zahvali i Dr Saftiću i koji je maxsimalno uložio svoje trude, što opercaiskim zahvatom koji je trajao malo manje od 3 sata kao i pustim objašnjenjma i komunikaciji,te se nadam da ga nisam previše izmorio svoji pitanjima i pod pitanjima,te naravno i njegovom Dr asistentu uf zaboravio sam ime al nadam se da mi neće zamjerit,kao i cjelom timu u operacionoj sali,koji su tako dragi mladi i razumni ljudi jer sa njima uopće nemate treme da idete na operaciju Eto ja sam bez predmedikacije otišao na istu jer sam sa istima prićao o svemu te mi je bilo tako dobro da nisam ni osjetio kad sam zaspo, neznam kao su me uspavali al stvarno ljudi su pravi profesionalci, svima nažalost imena neznam te im se stvarno svima zahvaljujem od srca
Također se zahvaljujem i glavnoj sestri Štefici, :-*kao i svim ostalim sestrama
, na odjelu jer su sve tako ljubazne da im niko nemože naći zamjerke,naravno i fizijatru Ivanu kao i fizijatrici Ani ,te mladim stažistima koji su neumorljivi te daju sve od sebe bez obzira što ih se po našem zakonu ne plaća,također sljedu pohvale i svom ostalom osoblju u Vinogradskoj od čistaćica i spremaćica itd...naravno i njima puno hvala jer su svi bili krajnje korektni.
Eto dragi moji koliko god nam je svima u ovim našim mukama teško, toliko nam bude puno lakše uz tako drago soblje cijele bolnice u Vinogradskoj i stvarno neznam što bih rekao jer bilo koja rijeć pohvale je premalo za sav nihov trud koji pružaju nama pacjentima.
Ma što da vam kažem imao bih puno toga za reći al ato da se ipak pridržavam pravila foruma morat ću malo smanjiti post,ujedno eto malo sam i umoran a teško je pisati iz ležećeg položaja,tako da na kraju još samo mogu reći jedno,a to je da svi VI koji se ikad odlućite na operaciju ,nećete sigurno pogriješiti ako izaberete Vinogradsku te vrhunske stručnjake koji rade u istoj.Eto za kraj još jednom puno Hvala svima.Ujedno pohvala i administratoru Bojanu jer misli da kroz njegovo otvaranje ovakvog foruma ,puno novih članova če sebi nadam se poboljšati kvalitetu života,a i to je jedna velika stvar za malog čovjeka
.
naravno da iskoristim prililku pute foruma pozdravit ću i sve svoje prijatelje u Zagrebu,koji su puno napravii za mene,prijatelji puno vam hvala.