Druge teme povezane s kralježnicom > Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije

BAZENI...

(1/1)

Mak:
  Pitanje koje bi uputio inače Henriku, ali dobro došao bi svaki odogovor  koji bi mi netko mogao reči., i podućiti mi koja je toplina vode za plivanje i vježbanje dobra u bazenu nakon operacija, evo sada već druge operacije lumbalne kralježnice i nakon što ću sada dobiti ESI u Osijeku-
  Poslije prve operacije kralježnice,'odlazio sam na plivanje na Bazen Mladosti u Zagreb u Daničićevoj ulici kraj Doma sportova. Odgovarala mi je "toplina-temperatura vode u bazenu" Međutom iz Velike Goricesam i  razmišljam da li bi sada nakon ESI-a. išao  na plivanje na bezen Utrine koji mi je 2 x bliži, ali nemam saznanja o tome kakova je toplina vode, jer mi hladnija voda od one kakva je u Mladosti ... nikako ne odogovara.
Za godinu dana, kako nam je bar obećano u Gorici dobivamo  bazen pa se tome jako  veselim....


Henrik VIII:
Mislim da je temperatura u Utrinama između 26,0 i 28,0 C. Meni je bila u redu, ali bih prije otuširao pod hladnom vodom da mi ulazak u bazen ne izazove neurološki napad jer imam oštećenu moždinu. Kad bih se rasplivao, onda bi bilo sasvim OK. Mislim da je za vježbe u bazenu najpovoljnija temperatura od 30 C, pa i za plivanje za nas kičmenjake, ali toga ima samo u toplicama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju