Pozdrav svima !
Uglavnom,danas sam zadnji dan na bolovanju. Tu mi se čini da se nezna tko pije tko plača,bolovanje zatvorene s 28.10. a majstore ti si uzmi GO za 31.10. Evo, danas je točno 4 mjeseca i osam dana od operacije.
Čisto me interesira zbog čega me šalju na posao,kao prvo psihički nisam spreman na taj korak, fizički možda i da,ali poslodavac me nije obavjestio na koje sam radno mjesto premješten,jer po nalazu IK to je i prihvatio,ali ja se s prvim danom moram vratiti na svoje staro radno mjesto.
Moja dr. veli da me nema na osnovu čega više držati na bolovanju jer njoj nigdi nije navedeno da to može ili mora, što meni nije jasno, da nju stalno kontrolorka stišće,da ona mora imati papir gdje to piše i pravno gledajući je u pravu.
Jučer bio kod fizijatra na kontrolnom,on zadovoljan napretkom,normalno iskrcaj 200kn,a ne napiše daljnje bolovanje i dr.opće se odma toga prime ko pijan plota,onda mi veli da jel ja znam kad se uzima bolovanje; kad si misliš na fušu nešto zaraditi onda se uzme bolovanje,ma ljudi moji nije za vjerovati kako sustav funkcionira,da ti dr. to veli ?!?
Svaka čast našem forumskom neuru,svaki puta on nama napiše po N-ti put,ali šta to meni vrijedi,to i ja znam da bi toliko trebalo,ali očito da ovi na IK i dr.opće to neznaju,a kontrolori nemaju pojma o medicini jer nemaju pojma šta je interlaminectomia i masu drugih izraza,uostalom ja na račun HZZO-a živim samo 1 mj zasada,pa ne vidim razlog tog napinjanja o povratku na posao.