Druge teme povezane s kralježnicom > Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije

Tjelesna težina i prehrana

(1/2) > >>

Henrik VIII:
Previše sam smršavio uslijed intenzivne fizikalne terapije i sada smijem samo plivati. Ima li tko skustva s time kako vratiti tjelesnu težinu, a opet ne pasti u istu komu kao i prije? Ne bih htio da mi se opet pogorša stanje sa živcima, mišićima ili tetivama, ali opet ne mogu ni živjeti na 65 kg. Za sad jedem što mi padne na pamet, otprilike svaka 3 sata.

bojan:
Mislim da bi trebao pričekati s povećanjem težine zato što bi uz povećanje težine trebao raditi i na mišićnoj masi, a to možeš raditi samo kroz vježbanje (trbušnjaci i ostale vrste vježbi). Ovo je samo moje razmišljanje. Nije nužno točno. Ja dosta plivam i isto sam mršav i znam da dok nisam počeo raditi statičke vježbe i s težinama nisam imao šanse da ojačam i dobijem na mišićima.
I isto jedem svaka 2-3 sata po malo. Tako mi odgovara. A to je recept za manju tjelesnu težinu.  :-)

Henrik VIII:
Hvala na odgovoru! Uspio sam vratiti se na 68 kg, ali ta težina varira od 66 do 68 kg. Plivam, radim sve propisane vježbe, koje uključuju i one za lumbalni dio, ali tu imam jaki tremor i sada moram ići na EMNG. Sumnja se i na ankilozatni spondilitis jer klinička slika posve odgovara.

ladyanita:
 :'( Ne znam zašto mi žene nemamo probleme s gubitkom kilograma. Ja sam ove godine radila nešto malo više od dva mjeseca. Kad su mi od Uskrsa počeli ti užasni bolovi,večinu vremena sam provodila u krevetu . Sad još i operacija i mirovanje i nakupila sam dobrih 7kg viška.Uvijek sam imala savršenu liniju,ali ovo sada je katastrofa. Već jedva čekam toplice da počnem s nekim malo žeščim vježbama i plivanjem,pa se nadam skinuti koji kilogram. Pa već su mi i trenirke na knap :'( :'(

Henrik VIII:
Zato vi žene živite prosječno dulje od muškaraca. Debele, ali žive. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju