Ja sam visoka 172 cm a imam 90 kg. Za moju bolesnu kralježnicu i bolne zglobove je to previše. Hranu uzimam umjereno a kruh samo ujutro ali zato jedem neumjereno kolače i čokoladu i to kao ovisnik. Nemam karaktera i nemogu se toga odreći. Ima li netko recept da se riješim moje ovisnosti.
Draga Gogo, bas si me nasmijala sa tim, da nemas karaktera...
Ja sam prestala pusiti prije 3 ili 4 godine, i nisam dobila ni kile, a cigare sam nadomjestiula sa kavom, a posto je ovde kava ona procjedita...ni nalik na nasu doping kavu...onda sam je pila...ma vise radi drzanje salice..
Ja sam okrugla, al nekako sam svagdje dobila, pa sam slatka

...kako sam bila presuha, nisam ni u snu pomislila, da cu nekad biti pretezka...ja imam skoro 80 a visoka sam 168...10 previse..prebrzo sam jih dobila.
Najgore mi je to, sto ne jedem mesa, ne jedem masno, koristim maslinovo ulje, jedem voce, povrce al i tablete...hormoni su mi malo pobrkani i prije nego sto dobijem"stvari", nekoliko dana jedem nenormalno, tako da i ono sto izgubim, dobijem u nekoliko dana...hormonskih tableta ne smijem koristiti zaradi tromboze...krecem se po kuci poslovno, i pred kucom sa psima, i mislim da je to glavni problem...premalo kretanja...
Gogo, pokusaj jesti kolace bez secera....nema druge nego sebi reci uzet cu malkice, al ne sve i tako ces mozak zavarati, da na kraju mozda i neces htjeti taj kolac.....tako sam ja prestala pusiti...nisam si branila, pa je bilo lakse...
Slazem se sa Jasnom, da ne kupuj sladko, kad nema....onda nema, la nemoj ni praviti hahahh...