Kao prvo...pozdrav svima...
Dugo mi nije bilo na forumu...što će reči da mi je bilo malo bolje
...pa sad moram sve ispočetka...
Ovako...prije godinu i pol..saobračajka i trzajna ozljeda vrata...tri tjedna Šancov ovratnik, a tjedan nakon saobračajke uz bolove u vratu i lopaticama javlja se i bol u desnom ramenu (i to tolika da nema šanse da ruku dignem iznad glave a stranu jedva ide) i trnci u šakama...desno jače... UZV ramena pokazuje upaljenu tetivu, EMNG kroničnu radikulopatiju s obje strane-desno jače, RTG izostanak inklinacije, a magnet uredan... Nakon puno, puno struja i UZV-a, meni je bolje..desna ruka je slabija i ne mogu ju dugo držat u jednom položaju, i ne mogu glavu okrenut prema iza kao prije...probam ponovo malo na trening...ali nejde mi baš..pa odustajem...ali ja sretna...i mislim kak je sve to skupa ipak još dobro i prošlo. Doktori, manje više, pričaju o nekakvim degenerativnim promjenama kojima moji nalaži odgovaraju, a meni malo bedasto, s obzirom da do saobračajke nisam ni znala da imam kralježnicu...pa ja lagano odustajem od njih (osim od fizijatra...jer ipak je onaj njihov UZV velika pomoć i bolje mi je nakon svake runde-zadnja je bila prije mjesec dana)...
Zadnjih jedno pola godine..pika me u lopatici desno...niš strašno, pa se puno ne zamaram..sponemem fizijatrici...al ona...sve je to normalno...ak se puno žalim..sam dobijem još struje...i prije tjedan dana...počelo mene jače boljet...cijelo vrijeme u srednjem dijelu leđa imam osjećaj kao da me zub podmuklo boli (bedasto zvvuči...al najsličnije je tome) i počela mi jako trnut sad pak lijeva šaka jače nego desna...i danas je već taj dio toliko bolan da mi lagani dodir izvana na lopaticu i po cijeloj dužini torakalnog dijela kralježnice izaziva suze na oči..i sad sam već zabrinuta... Može li to uopće više imati veze sa saobračajkom, ili je nešto drugo s obzirom da mi je vrat ok... Važno je još reči da se u zadnje vrijeme slabo krećem i natukla sam jedno 10-15 kila viška... Ima li netko ideju šta bi to moglo biti? Kod doktorice mi se nejde, jer znam scenarij...2 tjedna terapije na koju ću 2 mj. čekati red...a do tad ću skviknut ak ovo ne popusti... Pa, ak netko ima kakvu ideju ili savjet, bila bi vam jako, jako zahvalna...