Moje su akutne tegobe počele u 2. mj 2010. i operacije je bila zakazana za zadnji tjedan u 6.mj.2010. Međutim, srezali su tada Rabru budzet i ništa od operacije. Kad ne ove godine u 6.mjesecu počelo opet jače šerafit, probila sam se do prof. Vukića i došla relativno brzo na termin (ipak sam imala već termin dogovoren pred godinu dana!). Kaos je na Rebru, tj. gužva je strašna i stvarno se radi bez prestanka. A sigurno nikom nije u interesu da ga operira kirurg koji je na izmaku snaga. Ja sam skroz pristojno provela vrijeme čekajući operaciju. Iako su mi zabranili bilo kakvu aktivnost (pa i fizioterapiju), u neko doba nisam mogla mirovat, išla sam na aquaaerobic i svašta drugo što bolj da prešutim
. Mislim da jedino leđno plivanje nije nikom na štetu, ali nisam doktor, tako da pitajte ipak njih!!
Gledala sam te implantate kod prof. Vukića u sobi, ali ne znam tko je proizvođač. Ali tih implantata ima čitava paleta, vjerujem da su svi dobri! Mogla bih ga nacrtat jedino
U Njemačkoj su mi htjeli jedan drugi ugradit, najnoviji model, bla,bla.....ali su rekli da poznaju Vukića i njegov rad i implantate i da se s povjerenjem mogu dati njemu u ruke!
Moje stanje 4 dana nakon OP: ograničeno i usporeno se krećem. To je zato jer sam šeprtlja inače i ne želim se spopiknut negdje! Jedino navečer popijem zaldiar i normabel, a kroz koji dan misim da neću ni to. Najgore mi je kaj ne smijem močit ranu, a ne znam kako bih oprala kosu bez da izvitoperim vrat. Sva sreća, postoje marame i šilterice
Držim fige da dodjete na red što prije!!