SretanBozic!
Da nadopunim od proslog posta- bila sam kod Vukica na pregledu. Kaze da je to sve ok, iako mi je ogranicena funkcija proteze (umjetnog diska). Naime, na rtg-u se lijepovidi kad nazad nagnem glavu kako se proteza otvara, dok to izostaje kad naginjem glavu dolje. Al kaze da to nije do operacije (da ej ona super napravljena) nego do moje kraljeznice i lagane skolioze. Nema veze, osjecam da na dolje slabije mogu spustit glavu,al sta sad.
Kaze i da oporavak traje do 2 godine, treba vjezbat i kaze da se ne moram niceg ustrucavat i ogranicavat!! Ja sam ga pitala za jahanje i slobodno penjanje i kaze da nema nikakve opasnosti da ce taj disk se pomaknut.
Sto ima i smisla! Tko ima umjetni kuk sigurno ga nece slomit vise- mozda ce onaj drugi
Svako dobro ljudi!
P.S. ja sam se vratila na posao nakon 2,5 mjeseca (tjedan dana nakon povratka iz toplica) kako su mi dali bolovanje prvi put kad sam bila na komisiji. Iskreno, muka mi je bila ici na onu komisiju, skroz mi je ponizavajuce kako to (di su mene poslali) funkcionira! Srecom imam normalnog sefa, pa to sve skupa nekako funkcionira. Iako imam poprilicno nezahvalan posao- on 12 sati za volanom, 12 sati na terenu (doslovno- brda, kamenolomi i gradilista). Zna me bolit nakon tak dugih voznji, ali skoro teze mi pada kad se radi u uredu. Treba imati na umu i svakih sat vremena se stvarno razgibat-nalijepit cu si podsjetnik za vjezbe na komp i ima da ih prakticiram