Problemi s kralježnicom: Postavite pitanje, a ako niste sigurni gdje napisite poruku pod "Ostalo" > Vratna (cervikalna) kralježnica

Radikulopatija c6 c7 te l5 s1

<< < (2/3) > >>

Henrik VIII:
Ne mogu trcati jer ne mogu niti veci korak napraviti zbog bolova u nogama. Nesanica je isto prije bila prisutna; nisam dvije godine spavao u komadu, budjenje svakih sat vremena. Sada to rijesim lijekom protiv bolova sa normabelom, a ako se probudim usred noci popijem jos normabela. Najteze mi je nocu i rano ujutro jer mi je sve pokoceno, a ne mogu ni sjediti dulje od 2 sata bez jacih bolova.

debelman:
Da li se tegobe mogu donekle ukolniti, obzirom da sa mlad 22 god. Kvaliteta zivota mi je znatno opala


Henrik VIII:
Liječenje zahtijeva kombinacju različitih metoda. UZ vježbe idu razni oblici fizikalne terapije (struja, laser, magnet, lampa i sl.), plivanje, vježba, a po potrebi i uzimanje lijekova. Ako je situacija lošija, napravi se MR (koji se dugo čeka) i procijeni da li je potreban operativni zahvat. E sad, kod vas je to kako kažu liječnici blaža varijanta, no ako imate problema sa spavanjem to svakako recite jer uzrok nesanice može biti bol, s time da mogu biti i drugi uzroci, kao npr. stres.

debelman:
Napravija sam ciklus od 8terapija u 4. misecu sa blagim pomakom. Radija mr mozga jer je bila sumnja Ms ali mr bija uredan. U 7 misecu mr vrt krljz koji je takodjer uredan. Tek emng ruku i nogu je pokaza radikulopatiju na 2 mista. Sad sam napravija 6 terapija bez pomaka s tim da radim vjezbe i plivam. Kad stanem u cucanj noge mi se tresu, kad pricsm na mob ruku mi se smrznu i malo zakoce. Nekad osjecam vrtoglavicu i noga mi nekad propadne, osjecaj mravinjanja nakon duljeg sjedenja u listovima.

Henrik VIII:
MR je napravljen za svašta, samo ne za LS kralježnicu. Izbjegavajte pokrete koji vam škode. Čini mi se da je fizikalne terapije premalo. Ja sam u manje od godinu dana prošao 40 terapija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju