Ako dr. opće prakse ne valja, možeš ju promijeniti i otići nekom drugom. Ali ne treba čekati. Anksioznost može biti i posljedica i uzrok pogoršanja problema, stvori se zatvoreni krug i zato vrijedi posebno preporuka koju je spomenula ljiljana25 da se trebaš primiriti i početi to rješavati. Doista, jake migrene mogu izgledati kao moždani udar, vuče i to da te smeta svjetlo da imaš migrenu, ali uzrok može biti vratna kralježnica i ne mora. Sumnjam da je anksioznost sama po sebi uzrok svega, ali da može sve pogoršati to svakako, a što ti je gore to te je više strah i onda se vrtiš bezveze u krug. To prekini, kad te uhvati panika počni razmišljati nešto pozitivno (koliko god zvučalo kao klišej), važno je samo da izađeš iz kruga straha. A ovo će se sa kičmom morati dulje rješavati, nije to "odmah i sad". Ja imam radikulopatije u razini C6C7 obostrano i C8Th1 s desne strane; imao sam glavobolje, vrtoglavice, mučnine, utrnula mi je bila lijeva ruka na mjesec dana, no nakon fizikalne terapije i to naročito medicinske gimnastike, uz laser i struju, učinak je poboljšanje gotovo 100%. Imam još malo tremora u rukama i nekad bolove, ali je to mila majka kako je bilo prije godinu dana. Ovo drugo što imam na L3L4 i L5S1 obostrano, to je muka, ali vrat je riješen da kucnem o drvo od svoje glave. Prema tome, ohrabri se i kreni, jer možeš vrlo lako biti zdrava mama i super svojim djevojčicama!