Doborodošli na Kraljeznica.comKralježnica je stup koji nas povezuje od glave do pete u jednu cjelinu.  Nažalost o kralježnici razmišljamo tek kada počnemo osjećati tegobe i zdravstvene probleme. A problemi se pojavljuju prije ili kasnije jer na kralježnicu utječemo svakodnevno bez obzira da li hodamo, sjedimo, ležimo, trčimo ili stojimo. Pogotovo danas kada većinu vremena provodimo u automobilu, pred računalom i televizorom.

Zbog vlastitih zdrastvenih problema i operacije protruzije diska, ali i čestih pritužbi prijatelja i poznanika na probleme s kralježnicom, vjerujem da se putem kvalitetnih internet stranica može pomoći svima koji imaju probleme s kralježnicom kroz informacije i razmjenu iskustava.

Stranica je pokrenuta 2007  godine s cilje povezivanja i informiranja ljudi koji imaju probleme s kralježnicom. Od 2008 godine pokrenut je i forum koji je postao važnim mjestom za razmjenu inforamcija i iskustava. Nadam se da ćete na stranicama pronaći korisne informacije, a svakako preporučujem posjetu foruma na kojem možete postaviti pitanje i razmjeniti iskustva s drugim članovima foruma.