Od mog posla do daljneg nema ništa...naime onaj dio na kojem svi sjedimo kod mene je kao drven jer sam prekasno otišao na operaciju,a i dugo nošenje katetera je ostavilo svoje posljedice tako da mi i mokrenje nije baš uredno(ponekad mi malo pobjegne prilikom ustajanja,ono kad se pridižem iz ležećeg položaja)a i nekoliko puta u snu ako sam pio previše tekućine naveče...Prošli sam tjedan bio na moru,mislim da mi je malo,malo bolje ali evo ovaj tjedan ne valja vrijeme pa nisam ni išao...U svakom slučaju doktor koji me operirao rekao mi je da ću se moći vratiti svom poslu ali nakon potpunog oporavka (može trajati 3mj.pa čak do 1.g.)i naravno uz svakodnevne vježbe.Navike će se morati mijenjati...Zato sam ti i rekao na početku da pročitaš moje postove i požuriš sa rješavanjem toga,da ne bi došao u ovakvu situaciju.Ja i sada najviše vremena provodim ležeći na boku,naravno hodam,šetam,radim vježbe koje su mi u toplicama preporučili,vozim i osobni auto ali na kratko,budući da mi brzo postane neugodno sjediti.Ali kad sam u kući,ležim na boku,ispred mene je niski stolić i na njemu računalo...to ti je moj najčešći položaj...