Dobila sam stimulator kuci al sam od tog "aparatica" dobivala upale, nije mi pasalo.....imala sam tad jako slab izvid, cak je spominjo i pelene, a mene skoro kap trefila. Ovde su te sonde malene, pripravne, navlazene, a nase su suhe, dugacke....izvide imam dobre, sta se tice slika mjehura, bubrega, to je ok, al sigurno negdje nesto ima, da mi se to toliko pravi.....ginekolog je reko, da sta se njega tice, sve je uredno, osim jedne male cistice..al to svako ima. Reci cu doktoru za citoloski pregled urina, pa cemo vidjeti. Mjehur malo pecka, al puno pijem vode, pa nije toliko gadno....ja znam da nije urin dobar, zato sto sporo tece, najprije po tom znam da nevalja, onda miris je grozan (ko da je nesto krepalo u meni hahhaah), malo crnog humora....i samo na kraju zaboli, kad uriniram...zapece. Izgleda ni oni vise nemaju pojma, il ja nisam zapitkivala previse, kad se kicmom borim, pa onda ostalo ne fermam, tako da sam znala te upale ignorirati, a sad imam.......hvala ti, stvarno mi je drago sto mi pomazes, isto vazi i za ostale, ma zensko je svemu sklono.
Ja sam pitala ovog nevrologa, dal je moguce, da su meni kod operacije nesto zeznuli, pa sad imam te probleme sa urinom, i on je reko da to necu nikad saznati, mozda jesu, a mozda i nisu....To je meni pocelo oko 2003, i zadnju godinu dana imam tu tu ech? coli, ili streptokok grupe D, tako pise, sad sam gledala i imam jedno 8 izvida sa tom bakterijom....poz svima