Pozdrav svima,
Pozvao bi vas da posjetite novu stranicu na kojoj polako radim neko vrijeme.
Adresa je
www.zdravljak.comNije nista posebno i stranica jos nije gotova i za sada je tek mala ideja.
Volio bi cuti misljenje o ideji, izvedbi, nazivu domene i prijedloge sto izmjeniti. Vjerovatno ima losih kategorija i slicno.
Na tim stranicama sam integrirao forum unutar samih stranica (koristim forum razvijen bas za Joomlu u kojoj su stranice napravljenje). Za taj forum nema prijevoda na hrvatski i pomoglo bi ako netko zeli prevesti dio forumskog sucelja. Taj prijevod bi se onda mogao koristiti i na drugim Joomla stranicama koje zele koristiti taj forum.
Instalirao sam i jednu potencijalno korisnu komponentu za kreiranje zajednice korisnika putem koje bi se moglo lakse komunicirati i djeliti informacije.
Sve je slozeno na nacin da kad se napravi registracija ona vrijedi za sve djelove stranica (forum, imenik, zajednicu).
Na samim stranicama sam napisao o cemu se radi. Ideju imam vec dulje vrijeme, a malo su me potaknule neke poruke na forumu u zadnje vrijeme (o lijekovima, hrani,...) i dobio sam zelju da svi ti linkovi i informacije budu na jednom mjestu. Ideja je da imenik bude nadziran sto se tice upisa linkova kako bi unutra bili kvalitetni linkovi.
Znam da ima takvih stranica ali imam zelju napraviti nesto slicno.