Lijepi pozdrav i hvala na dobrodošlici,
Policija je izasla a HMP(pretpostavljam da je to hitna

nije. Ja nisam ni skužila da mi nešto je, mada me policajac zbog jačine udarca uvjeravao da trebam pozvat hitnu, nego sam tek sat, dva nakon što sam došla doma osjetila sam stravične bolove u stražnjoj strani vrata i zatiljku uz glavobolju da mi je sve bilo crno pred očima...ali sam uredno mislila da je to od stresa i grča u kojem sam bila(nakon tableta mi je bilo bolje, čak sam malo i odspavala), tek ujutro kad sam jedva digla glavu s kreveta, me frendica odvezla na hitnu (to je još jedan minus u cijeloj priči, jel'da?)...čak sam i šefa nazvala i rekla mu da meni nije ništa, da sam samo malo nabila noge i koljeno i da sutra neću doći jer moram nešto obavit (mislila sam riješit osiguranje)...ha,ha..
Nego, jutros sam bila na povjerenstvu i još jedan šok...davali mi točno do završetka terapije, ja zamolila još koji dan, bar da obavim fizijatra, žena mi uredno rekla da se cjenkam kao na placu, dala mi 2 dana više i zaključila bolovonje...i nek se ne vraćam. Kad sam zbunjena pitala, da šta ako mi ne bude bolje rekla mi je nešto kao...eto, zato bi vam bilo bolje da sam vam dala ta dva dana manje, pa ste mogli opet doći! Još ne vjerujem... Ne znam da li nikom nije bitno kako ti je, ili to meni nitko ne vjeruje, imam dojam da im svima dođem ko neka zafrkancija,..ok...možda mi priča zvuči klimavo...al da sam mislila muljat sigurno bi ju bolje složila...
Sorry na izrazu, al zbilja se osjećam popišano...ne mogu vjerovat da se sve te stvari događaju...prvo te netko razljepi po cesti ni krivu ni dužnu, saznaš da ima najgore moguće osiguranje, auto ti poprave nakon mjesec dana s tim da sjedala štekaju a i tko zna šta ću još otkrit kad počnem vozit, pretrage se čekaju mjesecima, i onda još ovak nešto sa bolovanjem (doslovno te na neki način vrijeđaju!!!)
Isprika zbog sve ove kuknjave...vidim da je ovdje svima vama puno gore nego meni, ali čini mi se da je ovo jedino mjesto gdje će me netko saslušat i shvatit ozbiljno...nije ni meni baš bajno kad ne mogu okrenuti glavu i desna ruka mi funkcionira normalno, mislim da se ne bi tako smjeli tako ponašati...ili sam ja jednostavno teška naivka???