Kao prvo dobro došao na forum i svi prisutni ćemo ti maksimalno pomoći svojim iskustvima...
Za početak, na forumu postoji samo jedan kvalificirani da odgovora na takva pitanja, odnosno neurokirurg, a i on se često ograđuje jer forum ipak nije ordinacija...
Prema mome mišljenju, imaš prolaps od 10 mm koji spada u jaaako velike, ja sam primjerice imao 6mm pa nisam mogao izbjeći operaciju ni pod razno....
Ono što prvo kažem svima da pročitaju sve moje postove gdje sam uvijek bio maksimalno jezgrovit na ovu temu...
Što se tiče same operacije, tu na odluku ne utječu samo objektivni faktori već dobrim dijelom i subjektivni...odnosno ako ti smatraš da sa tom dijagnozom možeš normalno živjeti i raditi, onda ne idi na operaciju, ali ako je stislo jako onda za početak odi kod nekoliko neurokiruirga, eto bio si na Rebru, sad ti je moj savjet da posjetiš Vinogradsku, eventualno traumu. Nije da nekog hvalim, ali Vinogradska pokazuje daleko najbolje rezultate po tom pitanju i daleko su naprijed otišli u usporedbi sa svim ostalim centrima u HR.
Eto, ako trebaš još nešto samo pucaj.....