Autor Tema: Molim savjet: operacija diska  (Posjeta: 27108 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Denis P.

• Newbie
  • *
    • Email
Odg: Molim savjet: operacija diska
« Odgovori #18 : Rujna 02, 2009, 10:31:14 prijepodne »
Ej ljudi,
Ne znam šta da radim!

Dobio sam jedno mišljenje s Rebra, da li da tražim i drugo iz Vinogradske?
Da li bi me na Rebru uputili na lasersku u Vinogradsku ako sam kandidat ili oni nemaju ništa s tim pošto sami ne rade laserski?

LP Denis P.

GSM

• Gost
« Odgovori #19 : Rujna 02, 2009, 10:44:17 prijepodne »
Na Rebru se koliko znam ne rade minimalno-invazivne operacije lumbalne kraljesnice, i osobno na tvom mjestu bih tu opciju odmah otpisao (svakako imas njihovo misljenje, i to je nesto).

Stoga, uzmi ti telefon u 12h u ruke (narudzbe se primaju od 12-14h), nazovi broj 01 3787 482 i naruci se na pregled kod Dr. Saftica ili Prof. Rotima, neces pogrijesiti.

I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".

zvjezdica

• Newbie
  • *
« Odgovori #20 : Rujna 02, 2009, 13:52:30 poslijepodne »
Denis pozdrav,

poslušaj GSMa, nazovi broj i naruči se na pregled jer nećeš pogriješiti. Konačnu odluku nažalost moraš donijeti sam.

Sretno!

08.2008. protruzija L5/S1
11.2008. Microdiscetomia, flavectomia

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #21 : Rujna 02, 2009, 14:57:23 poslijepodne »
Denis, za ime Boga napravi ovo što ti je GSM napisao jer ipak mi svi ovdje imamo iskustva malo više i znamo što pišemo. Ni u ludilo na rebro osim ako se ne misliš oporavljati jedno 2 godine. ...i još jedanput pročitaj moje postove....i nemoj pristupati kao da kupuješ auto pa se odlučuješ...
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

herni

• Full Member
« Odgovori #22 : Rujna 02, 2009, 16:34:00 poslijepodne »
I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".

štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.

GSM

• Gost
« Odgovori #23 : Rujna 02, 2009, 16:36:18 poslijepodne »
Bas me zanima o kome se radi, ako ne zelis javno napisati svakako mi posalji PM...

Uglavnom, laser NE SPRIJECAVA daljnju mogucnost otvorene operacije. Takodjer, druga opcija opet u ovom slucaju ne bi bila otvorena operacija vec endoskopska.
Otvorena operacija bi u svakom trebala biti zadnja opcija.

Joško

• Forumas
    • Email
« Odgovori #24 : Rujna 02, 2009, 18:43:03 poslijepodne »
štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.
Ne vidim ništa loše u tome što je ovaj drugi odbio raditi klasičnu operaciju, posebno kad je pacijent klasičnu mogao napraviti i kod neurokirurga koji mu je radio lasersku. Vjerujem da bi imao i dodatnu pažnju u tom slučaju. Čini mi se  nelogičnim postupak pacijenta.  Ne znam kojim se razlozima rukovodio da promjeni kliniku!?
2007. povremena bol u desnom boku
01/2008. dijagnoza: protruzija L5/S1   01-07/2008. širenje boli u desnu nogu
07/2008. mikrodiscektomija u Vinogradskoj   Zadovoljan oporavkom. Bez bolovova.

Atleticar

• Forumas
« Odgovori #25 : Rujna 02, 2009, 22:06:56 poslijepodne »
kad se operira laserom,jel ima krvi,kolko traje i jel isto postoji mogucnost da se nesto gadnije iskomplicira,tj jel takav rizik kao kad ides pod noz ?

GSM

• Gost
« Odgovori #26 : Rujna 02, 2009, 23:11:18 poslijepodne »
Pretrazi forum i strucne clanke koje sam poslao.

Denis P.

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #27 : Rujna 03, 2009, 09:05:34 prijepodne »
Pozdrav još jednom,

Imam jo pitanjce jedno...
Zadnjih nekoliko dana mi se pojavila čudna bol u prsima koja je jača kako udišem i pri pokretima. Čini mi se kao da mi je cigla (i to oveća na prsima i stišće).
Može li to imati veze sa ovim što mi je disk vani i pritišće živac ili je to pak nešto sasvim novo??

Hvala!
Lp Denis P.

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #28 : Rujna 03, 2009, 10:32:56 prijepodne »
Denis moja mama ima slične tegobe kao ti i njih joj uzrokuje vratna kralježnica,iako joj je prvo ustanovljena artroza kukova.Zato ti snimi i vratnu kralježnicu CT-om ili MR-om da vidiš u  kakvom ti je ona stanju