Autor Tema: Odg: MR LS-a nalaz loš (L5-S1 ekstruzija I L4-L5 protruz.),molim savjete i pomoć  (Posjeta: 51966 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

goga

• Forumas
Odg: MR LS-a nalaz loš (L5-S1 ekstruzija I L4-L5 protruz.),molim savjete i pomoć
« Odgovori #90 : Lipnja 15, 2009, 00:13:20 prijepodne »
Hrcko1 kad budeš znao točan datum dolaska javi. Ja radim u restoranu. Dogovorit ćemo se za dijetu. Ako šta zatreba da mogu pomoći slobodno mi se obrati. Topusko je malo mirno mjesto i nema tvorničkih zagađenja pa je pogodno za šetnje. Nadam se da će ti se svidjeti.  :)

hrcko1

• Full Member
Odg: MR LS-a nalaz loš (L5-S1 ekstruzija I L4-L5 protruz.),molim savjete i pomoć
« Odgovori #91 : Lipnja 15, 2009, 00:41:18 prijepodne »
Nema problema,ja sam već bio par puta u Topuskom na kupanju,inače sam iz Siska pa mi je blizu.
Operacija diska L5/S1 i odklješten živac!!!

darko09

• Full Member
« Odgovori #92 : Lipnja 15, 2009, 12:19:32 poslijepodne »
Bravo hrcko1 za odabir toplica. Ako želiš možemo se upoznati. Moram te razočarati što se tiče mršavljenja to u ovim toplicama nećeš uspjeti jer mi svoje goste hranimo kao golupčiće pa obavezno svi dobiju koju kilu.  ;D Kad točno dolaziš ako se smije znati?  ;D Odavde budeš otišao kao nov!  ;D ;D
Ovo je istina. Ja sam se udebljao u Topuskom, a uz sve vježbanje plivao sam i šetao maksimalno.
Kako si plivao?-leđno

Da li se smije kasnije plivati u normalnom bazenu gdje voda nije topla kao u toplicama 26 stupnjeva-bazen u Sisku

Da , isključivo leđno , a u Sisku ,u bazenu mi je voda prehladna.

hrcko1

• Full Member
« Odgovori #93 : Lipnja 15, 2009, 23:32:09 poslijepodne »
Darko09 u kojem djelu Siska živiš i koliko imaš godina?

goga

• Forumas
« Odgovori #94 : Lipnja 16, 2009, 21:50:06 poslijepodne »
I ja sam rodom iz Siska, al sam u Topuskom pronašla ljubav svog života.  ;D

GSM

• Gost
« Odgovori #95 : Lipnja 16, 2009, 22:31:12 poslijepodne »
Pretpostavljam da mislis na rad u toplicama hehehe, sala.

goga

• Forumas
« Odgovori #96 : Lipnja 16, 2009, 22:44:28 poslijepodne »
Pa rad u toplicama nije ni blizu moje struke al mi odgovara na neki način jer nebi osam sati mogla sjediti a ni stajati na jednom mjestu. Malo je teže dok  ne zagrijem zglobove a onda donekle ide. Samo je problem ako duže radim bez pauze, a još veći kad se ohladim poslije posla onda se ne mogu više pomaknuti. GSM baš si duhovit i mislim da znaš na koju ljubav sam mislila.  ;D Inače volim raditi sa ljudima.  ;)

hrcko1

• Full Member
« Odgovori #97 : Srpnja 07, 2009, 12:16:29 poslijepodne »
Idem u petak 10.7. u toplice.     ;D

hrcko1

• Full Member
« Odgovori #98 : Srpnja 23, 2009, 14:17:41 poslijepodne »
Ovdje u Topuskom je odlično!
Terapije i tarapeuti su dobri,hrana je super i sve osoblje.
Hvala gogi na svemu..

goga

• Forumas
« Odgovori #99 : Srpnja 24, 2009, 00:10:51 prijepodne »
Ovdje u Topuskom je odlično!
Terapije i tarapeuti su dobri,hrana je super i sve osoblje.
Hvala gogi na svemu..

Nema na čemu Hrcko. Nisam napravila neka velika djela ali ono malo što mogu pomoći je od srca. Meni je jako važno da su moji gosti zadovoljni i trudim se koliko mogu da uvijek bude više onih koji su zadovoljni nego onih koji nisu. Zato se nadam da ću upoznati još nekog forumaša i posebno mi je drago da je Hrcko zadovoljan sa uslugom a od sveg se najviše nadam da će  fizikalna terapija biti više nego uspješna. Sretno!

Atleticar

• Forumas
« Odgovori #100 : Kolovoza 13, 2009, 22:15:31 poslijepodne »
ne znam zasto me ovo podsjeca na moj slucaj,samo sto ti imas duplo vecu milimetrazu od mene...a i visok si veoma i tezak,ja imam 1.75 i 75 kila i 16 godina,a vjerovatno veca tezina i visina dodatno kompliciraju stvar jel tako ?

hrcko1

• Full Member
« Odgovori #101 : Kolovoza 26, 2009, 22:32:27 poslijepodne »
Tako je i u jednoj godini u srednjoj školi sam jako izrastao,a kile polako smanjujem.
Više vježbam i pojačavam mišićnu masu

hrcko1

• Full Member
« Odgovori #102 : Rujna 01, 2009, 23:12:48 poslijepodne »
Evo da se i ja opet javim osjećam se odlično,vježbam i plivam i nadam se opet dolasku u Topusko.
Pozdrav Gogi