Moj primjer:hodao sam na prstima i petama,lasage negativan,samo problem u izmokravanju.Pr.No.2:80% ležanja u krevetu,snažni bolovi u križima i nogama,antalgičan hod,puknuće diskova L4 L5 S1 te okoštavanjena oba nivoa.Zaključak neurokirurga:hutna operacija jer su se komai iskova pozabijali u korjene živaca te postoji mogučnost za trajnom ozljedom sko se diskovi te ustrane kirurškim putem.Posljeica:od 8 korijena 6 kronična lateralna lezija na svim nivoima i na lijevoj i esnoj strani.Zaključak:da se ortopedi nisu igrali neurokirurga,sada bi normalno hodao i radio,ali sam sada i dalje 80% vremena u krevetu jer nemogu normalno,pijem morfij,normabel i brufen 2 puta na dan i ništa bolje,nemogu stat na desnu petu,srrašni bolovi u križima i posebno u nogama,moram na psihijatriju jer sam poludio od trogoišnjeg trpljenja bolova i tjeram sve redom u materinu jer još ima budala koj se igraju Boga.Ako ti smeta pri normalnom obavljanju životnih potreba,operiraj,već si rkla da si pričala sa dr.Saftićem i njega poslušaj jer po meni bolje operirati dok imaš neku herniju nego čekati dok ti nešta otkaže,ali odluku moraš donijeti sama,nažalost...