Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - traper57

 Str: [1]
1
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Planinarenje
«  : Srpanj 15, 2015, 13:36:25 poslijepodne »
Pozdrav planinari,
Evo ja nakon 8 mjeseci od operacije (L4-L5) i uz još lagane bolove u leđima i povremeno desnoj nozi odlučio sam se na odlazak u planine. Za prvi put sam odabrao Leustekovu stazu(Medvednica) jer je vrlo ugodna za uspon zbog blagog jednoličnog uspona. Krenuo sam iz Gračana i za nešto malo više od 2 sata (ja sam mislio da će mi trebati barem 3 sata) stigao sam do Činovničke livade. Na sebi sam nosio ruksak sa 2litre vode i nekim sitnicama  sve skupa do 3 kile. Spustio sam se do planinarskog doma Runolist (okrijepa :)) pa onda po istoj stazi natrag.
E sad vas sigurno interesiraju bolovi. Ja sam bio oduševljen, hodanjem gore i povratkom nisam osjetio nikakve bolove jedino drugi dan lagani muskulfiber što nije ni čudno kolko dugo nisam planinario.
Jedini bolovi su mi se javili nakon 30 minuta sjedenja u Runolistu na  drvenoj klupi ali to je nestalo čim sam počeo hodati.
Ovaj vikend opet planiram negdje na Sljeme a slijedeći na more 10 dana plivanja pa Gorski kotar i ako bude sve ok, uspon na Risnjak.
Ja sam svoju doktoricu još prije par mjeseci pitao za planinarenje ali mi je rekla da se strpim a da kad krenem da se gore penjem a natrag po mogučnosti idem prevozom što je moguće samo na Sljemenu.
I još mi je rekla da kod plivanja koristim peraje (guglanjem vidim da se koriste kratke peraje).

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre