Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - daxdax

 Str: [1]
1
Fizikalna terapija / tretmani strujom
«  : Listopad 18, 2016, 15:49:57 poslijepodne »
Kako sam prije još napisao u svojoj temi o operaciji u KB Dubrava,ostao mi problem oštečenog išijasa kojeg je vjerojatno disk malo cviknuo i ostao mi problem hodanja po peti i lagane slabosti noge.
Odradio toplice u Naftalanu gdje su me strujom tretirali po peroneusu desne noge (galvanska i ona za dizanje stopala),a ne direktno na išijas gdje je prisutno oštećenje.
Ne znam da li je to pravilna metoda da mi osposobe stopalo ? U Božidarevićevoj ugovorili struju direkt u išijas i mislim da bi to trebalo biti efikasnije.
Opće stanje stopala se poboljšava upornim fizio vježbama,a od pripravaka mi moj doktor ne preporučuje neurobion jer ne pomaže kod mehaničkih oštečenja živaca i da je to bacanje novaca  već Spirulinu.

Ima li ko kakvih iskustava sa vračanjem funkcije stopala na duži period i kaj mogu očekivat ?

2
Operacija kraljeznice / Bezobraština dr.Melade sa Rebra
«  : Rujan 09, 2016, 17:53:39 poslijepodne »
Eto da napomenem,izvršim MR,nalaz ext. l4-l5 paresis dex (znači desna noga šepanje i bla bla),odem na EMNG u privatnu polikliniku A.B.R. u zg i naravno nalaz bio loš uz opasku hitno neurokirurgu i operacija,veli žena eto dr.Melada će vas sutra tu privatno primiti i uz svu dijagnozu naručit na operaciju.Ok,dolazim sutra i naravno dotični bauštelac (tako se nazvao dok je pričao na mob dok sam čekao u sobi a njega netko zvao na mob.) i veli da,da to je za operaciju (datum je bio 22.7.2016.) i javite se mojoj gl. sestri na Rebru za termin,a pitam kad je termin? Pa termin je 7.10.2016. Iskeširao 400kn za njegovo mišljenje i izlazim van,a ova kaj mi vršila EMNG veli dragi gospodine vi 10. mjesec ne smijete čekati nađite negdje hitno operaciju. Eto toliko o Rebru,Meladi,ABR poliklinici itd.
Na koncu online se naručio u nekoliko bolnica i operiran 23.8. u Novoj Bolnici.

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre