Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - marginalac

 Str: [1]
1
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Slabost stopala/lista, utrnulost stopala
«  : Listopad 24, 2016, 14:15:10 poslijepodne »
Pozdrav svima!
Evo "ukratko" ;D moje predstavljanje i problemi.
Lani u 12.mj bolovi u leđima. Mr pokazala protruziju 4 mm L5-s1. Bol koja se s vremenom spustila do iznad koljena prošla za cca 3 mjeseca. Nakon toga malo plivao, malo vježbao, ali ništa redovito.
Krajem srpnja ponovno jaka bol u leđima, koju kontroliram sa tabletama i funkcioniram ok do prije mjesec dana.
Tada bol kreće u nogu sve do lista, a ja privatno odmah na fizikalnu. Rade mi uobičajene terapije (masaža, struja, uzv, magnet), ali svakodnevno i trakcije kralježnice. Nakon tjedan dana zaključujem da je bol jača pa doktor predlaže injekciju tfesi koju primam 07.10.
Nakon toga tek počinju simptomi koji me sad brinu. Dakle, bol uopće nije smanjena, ujutro bedro i list bole za poluditi. Ali, kad pijem diklorapid bol nije problem.
Problemi su sljedeći: LIJEVA STRANA STOPALA MI JE STALNO UTRNUTA i NEMAM SNAGE U STOPALU KAO PRIJE. Na prstima još nekako i mogu hodati, ali mi noga pritom isto malo kleca, propada. Ali ne mogu se zatrčati, ne mogu se podignuti na prste ako stojim na jednoj nozi, ne mogu naravno ni skakati na jednoj nozi. Primjetno i šepam zbog tog stanja.
Znate li uzrok toga stanja? I mislite li da je to ozbiljan neurološki problem koji zahtjeva hitno rješavanje? Može li se snaga vratiti nakon eventualne operacije?
Koji bi bio vaš prijedlog rješavanja ovog mog problema?

Zapisao sam se sad za novu magnetsku, dobio termin 19.11.
Smijem li toliko čekati ili da krenem odmah emng, neurokirurg...

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre