Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - kuki

 Str: [1]
1
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

2
Predstavljanje novih članova / kuki
«  : Siječanj 22, 2010, 06:24:25 prijepodne »
Pozdrav svima,

ukljucila sam se nekidan, ali tek sam danas skontala ovo predstavljanje. Zovem se Irena, i izgleda da imam piriformis sindrom. Muku mucim sa bolovima u guzi i desnoj nozi vec 8 mjeseci, nekada budem i tesko pokretna. Dosta vremena je bila teorija da nesto mi nije uredu sa ledjima. Kasnije su MRI i rengen pokazali da je sve uredu...a bol je i dalje tu. Tada se doslo do zakljucka da je ovaj piriformis sindrom koji se ubiti ne vidi ni na rengenu ni MRI-u. Dosta citam o ovome, i zbunjuje me jer negdje se pise da je oporavak brz i lagan, i to nije neki problem, a negdje se govori da moze zavrsiti lose ako se prekasno diagnosticira...8 mjeseci je prekasno? hmmm
Druga nedoumica je moj posao. Radim kao manager u hotelu, hrana i pice... vodjenje restorana, barova, banketa...puno trcanja, akcije, duga satnica rada, a ima nekada i dosta sjedenja u  uredu... ovisi sto se odgadja u hotelu. Doktor mi nije od neke pomoci, prepasivan i ne daje mi sam informacije, moram pitati, ali to je bilo tesko do sada kad nisam nista konkretno znala sto mi je. Trenutacno mi je misic jako jako upaljen, kljesti mi zivac, uzimam dosta tableta, i eto 2 dana ne radim, ali ocekuje se da se vratim na posao odmah.
Imam hrpu pitanja, i stvari sto bi htjela znati... da li bi trebala biti na bolovanju, ako da..koliko dugo otprilike? Bi li mi vise pomogao kakav sportski doktor/fizioterapeut? Pomaze li akupunktura(negdje se spominje, negdje ne),koje sve vjezbe trebam raditi? Moze li se od ovoga ozdraviti potpuno? Koje tablete su najbolje za opustanje misica? itd, itd... mnogo stvari se mota po mojoj glavi.
Drago mi je vidjeti da ovakav forum postoji, i nadam se da netko ima vise saznanja i iskustva s ovom temom. Pozdrav svima!

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre