Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - sashan

 Str: [1]
1
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / preporuku molim
«  : Kolovoz 03, 2011, 21:08:27 poslijepodne »
lp , nakon 3 godine posjeta svakakvih terapeuta, kiroprakticara itd nisam nista postigao osim da mi je držćanje katastrofa a bol u leđima veča u groznija imam slike i dijagnozu ali gdje i kako dalje to neznam i ne očekujem čuda samo nekog da mi kaže što da radim da mi bude lakše ja vas molim za preporuku gdje da odem više ni lova ne igra ulogu samo da nije neki šarlatn koji lupa praznu slamu ,,

2
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Preporuku molim
«  : Svibanj 16, 2010, 14:31:57 poslijepodne »
Veliki vam pozdrav !
Ugl ko i svi i ja imam problem sa kralježnicom :) a taj je da me rastura i to donji dio i sve mi kvrcka i ukoceno mi je ?wtf?
ugl isao sam kod fizijatrice u medicol i ona pojma nije imala ni kaj mi je ni nis neg ko iz topa mi je dala terapiju ultrazvuk i ostale đinđe minđe , nije mi bilo niš bolje.
nakon nje sam išo kod kiroprkatičara bolkovca koji mi je uspio sj. vrat i zda me boli več godinu dana i vrat : (
Onda sam išao u dr polikliniku isto tako mi je preporučila ultrazvuk i đinđe minđe pa bu mo vidli tj. plati ti bnama 2000 kn oa će mo vidid kako napredujemo . lol
Oćajan i jadan od svih prevaranata koji pojma nemaju o poslu otišao sam i kod osteopate u medicol 350 kn pregled da bi mi rekao da je sve u redu i da ujutro radim viježbu "mačka"
i tako pomalo ali sigurno odem ja još kod fizijatra u makarsku Bikovka tamo su navodno jako dobri , doktor me nije ni pogledo sam je cekiro slike stare 4 godine i rekoa je kak je  sve to ok i pričao mi je o nogometu 34 min.
nadalje kad sam zamolio svoju doktoricu da si slikam leđa ona je rekla da je to nepotreno jer to kaj krcka su tetive koje su kao zice na gitari + previse stresa i godine i tako vam je to trpite i bit ce sve ok ..

Ugl potrošio sam cca 5000 na razno razne šarlatane i nesposobne doktore ja bi vas molio za preporuku nekog doktora normalnog da mi objasni koji mi se k.. dešava sa leđima i da si to nekako riješim

i molim vas da nije neki šarlatan jer nemam više ni para ni živaca za ljude koji lažu u facu a u nama vide samo kasicu prasicu ! Hvala vam puno 

3
Prije svega želim vam svima sve najbolje ja sam novi član ovog odličnog foruma i pored svih doktora i med portala vidim da mi je najbolje obratit se članovima ovog foruma no da ne duljim imam par pitanja za vas :

Što mi je  ? ( naravno da je teško odgovorit na ovo pitanje zato ću prihvatiti pretpostavke )
I kojeg doktora mi preporučate da utvrdi što mi je ? ( bio sam kod svakakvih fizijatra niti jedan me nije pregledao kako spada, jedan mi je držao predavanja o nogometu drugi privatnik me nije ni pogledao negoje ko iz topa ispalio - ultra zvuk. masaže i ajmo uzet pare hzzo-u , treči kaže stres , stres, stres itd .. )

Ugl moji problemi počinju prije 3 godine od kad sam osjetio da me boli donja desna strana trbuha išap sam na ultrazvuk i sve je bilo iredu pa je rekla doktorica da odem slikat i leđa na tim nalazima pisalo je početak degenerativnih promijena taj nalaz kad danas nekom pokažem svi kažu odlično ti izgleda kralježnica Ali kiropraktičar mi je reko da lagano ide prema unutra jer kako se ja grbavo držim cijeli život radi se pritisam na donji dio .

Početak problema je bio takav da sa, osječao senzacije u donjem dijelu i to takve ko kad vas netko udari po leđima pa ostajete bez zraka e takva bol full čudna baš ko da je na nervnoj bazi jer iskreno kad sam bio pod stresom bilo je i još gore .Onda mi je moj dragi prijatelj preporučio da odem kod bolkovca kiropraktičara koj me je isfrko i onda mi je sj... i vrat tako da osim donjeg dijela kralježnice sam me boli i vratna i imam neku kvrgu ( slikao sam je nalazi su ok ) a ta kvrka pretpostavljam da je tetiva .

u zadnje  vrijeme cijela kralježnica mi kvrcka osobito kad se probudim i sav sam ukočen prisutna je i lagana vrtoglavica i pritisak sve to prestane nakon razgibavanja i tijeloviježbe.
prisutna je i bol u zdjelici i neki put u koljenima .Moram priznat da mi je držanje isto tako grozno i stvarno više neznam kaj da radim počeo sam viježbat ali nema poboljšanja sve ej gore i gore eto htio bi samo znat kaj mi je pa da sam miran a ne kad dođem kod doktora da mi filozofiraju io nogometu, politici i ostalim sranjima ..

puno hvala na odgovorima !

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre