Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - sandra81

 Str: [1]
1
Vratna (cervikalna) kralježnica / Bol u vilici, upomoć!!!
«  : Rujan 13, 2010, 22:06:07 poslijepodne »
Evo ja sam nova na forumu! Imam ogroman problem!
Naime, unazad dvije godine počeli su moji problemi sa kralježnicom.Bolovi u vratu,povremena zakočenost koja bi nakon tjedan - dva prošla sama od sebe. Prošle godine sam napravila RTG.Sad nemam nalaz kod sebe pa ne mogu točno napisati ali spominjala se neka fuzija lukova c?? i kifotički pregib distalnog dijela. Stvarno se sad ne sjećam dijagnozem ali po mišljenju moje liječnice i fizijatrice to nije nikakav strašni problem. Dobila sam par vježbica za doma, koje naravno nisam baš radila. Sve se to dalo nekako, ali unazad par mjeseci su počeli bolovi u vilici.Nisi konstantni, to je zabravo neka oštra, probadajuća bol, koja naglo dođe pa popusti, ovisi i o položaju tijela, u nekim pozama,pogotovo kad spavam, zna bolit ko sam vrag.
Također, bole me zubi na lijevoj strani, bila kod zubara i svi zdravi. To je neka bol, kao od živca u svim zubima na lijevoj strani. I znam osjećat neko zatezanje blizu lopatice, imam osjećaj kao da postoji neka linije koja me boli od lopatice do vilice, ne znam kako bi se izrazila. Uglavnom, bol je na momente nepodnošljiva,ali ima boljih i lošijh dana, mislim da čak ovisi kako spavam, nekad se ujutro dignem da mi dođe da lupam glavom u zid, a onda drugo jutro ne bude bolova.
Malo sam se previše raspisala za prvi put, ali stvarno sam u strahu. Spreman se drugi tjedan opet kod doktorice, ali nekako mislim da me baš ne doživljavaju za ozbiljno.
Molim nekoga ko je imao slične probleme da mi kaže što bi moglo bit i kako da si pomognem. Imam 30 godina.
Unaprijed hvala!

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre