Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Toka

 Str: [1]
1
Predstavljanje novih članova / Odg: iscekivanje....
«  : Ožujak 27, 2017, 21:59:09 poslijepodne »
Dobro vece,evo mene opet ali s losim vjestima trenutno,brat jos uvijek u bolnici,crp divlja i dalje,pao je na 109 i danas opet 160 :(
I dalje se nezna sto je uzrok tako visokom crp i koja je upala il infekcija.
Mama je konstantno s bratom i danas mu je vidjela d aje desna noga deblja od lijeve i odmah alarmirala i uzbunu digla mada doktorica kaze nema panike jer mu daju protiv zgrusavanja krvi i da nije nista,mama koma po netu i svi simptomi pucuju na emboliju pluca,mama odlazi i trazi kolodopler,naravno kad je napravljeno i nalaz gotov brat ima emboliju pluca,3 tromba,na oba plucna krila i u desnoj nozi :'( :-\
Lose stanje s nogama i sad jos ovo,trebao je polako krenuti vjezbati ali eto nista od vjezbanja jos sigurno mj dana dok se ne izljeci..
dali je to sreca u nesreci prije vjezbanja samo Bog zna...

2
Predstavljanje novih članova / Odg: iscekivanje....
«  : Ožujak 24, 2017, 07:07:54 prijepodne »
Svaka cast Henrik na tekstu,procitala sam ga sto puta i pokazala mojima,predivno i istinito napisano.. :D

3
Predstavljanje novih članova / Odg: iscekivanje....
«  : Ožujak 22, 2017, 07:16:52 prijepodne »
MOj brat jendu noc umirao u bolovima a nepokretan s nogama i ne moze nista,zvonio je sto puta al ga nisu dozivljavali bas previse,neznamo tko je radio tu noc..s bratom je u sobi bio jedan gospodin koji lezi vec 3 mjeseca tamo i par puta operiran,prilikom operacije dobio bolnicku bakteriju i unistilo mu valjda zivce,koliko sam po prici skuzila,stalno vice kaf izade d ace ih tuziti i svasta nesto.
Mi vjerujemo da nije to tako stvarno lose kako izgleda,nadamo se da ce brat uspjeti,povukli smo veza dosta pa je sad u najboljim rukama,a doktora Štimca je to jako jako naljutilo jer mi imamo veze,nakon razgovora smo se raspitali o njemu i sve smo saznali pa nam je eto bilo jasno zasto je bio tako bezobrazan prema nama.Svaki roditelj je u takvoj situaciji slomljen i mozda je trebao malo bolje pristupiti a ne tako ogorceno iz razloga sto mu je privatan zivot unisten,privatno i poslovno nikako nebi trebalo mjesati,mojim roditeljima je 3 puta izcupao srce ali tko je on da kaze da moj brat na noge nece stati!
Zaboravili smo taj dan donekle i period u bolnici i na svu srecu relativno brzo pobjegli iz bolnice i u VZ docekani s puno razumjevanja sa svih strana i to nam je dalo jos vecu nadu da vjerujemo da ce brat uspjeti.
Samo cu na kraju reci da je zalosno sto u nasoj drzavi moras ima debelu vezu da bi ti se "spasio zivot".

4
Predstavljanje novih članova / Odg: iscekivanje....
«  : Ožujak 21, 2017, 17:18:23 poslijepodne »
I brat kaze da su neke sestre super a neke nikako..njega je dr.stimac i dr girotto operirali i nadamo se je to ok proslo jer na ni to nisu rekli ni slike pokazali..al eto nadamo se da su oni svoj posao obavili kako treba.
Mi neznamo i dalje dali je to presjeceno ili nije al eto upoznati smo s dosta informacija i spremni smo na sve samo da brat prohoda,nasli smo u Švicarskoj bolnicu dobru koja se bas bavi lednom mozdinom i ako bude potrebno idemo tamo,ubiti dosta informacija i raznih dogadaja smo culi odkad nam se to desilo u obitelji i nadamo se da ce od toga nesto supjeti.
Danas su nalazi pokazali da je sve uredu s ostalim organima i jos uvijek nije nadeno zariste odakle potjece infekcija ili upala,crp mu je pao na 185,antibiotik promjenili,sumnjaju na urinarnu nevidljivu infekciju(neznam kako se strucno kaze).
Bratu je poceo 4 tjedan od operacije i jos je prerano da bi se ista konkretno govorilo,treba vremena za to  do mjesec i pol,sreo je mlade decke u vz toplicama koji imaju isti problem kao i on i jos gori pa su nakon mj i pol poceli osjecati noge.

5
Predstavljanje novih članova / Odg: iscekivanje....
«  : Ožujak 20, 2017, 20:21:40 poslijepodne »
Pa prvo nisu nam nista objsnili kako je ta kraljeznica spojena,sto su stavili unutra tj povezali te kraljeske,receno je da ce ostat invali(svi govore ne slusajte doktore jer svima tako kazu da se ograde) opet skeptican si jer kao doktori su pa kao znaju,neznam dal se kuze u tu ledjnu mozdinu koja je nagnjecena al bar neka informacija dobro bi dosla,neznamo dali je prerezana il nije,apsolutno mi nista neznamo,dva tjedna je bio u bolnici i nezna se tko pije a tko placa,jedni ga dizu drugi kazu nemsije se micat,nocima sestre nisu dolazile a on uzasne bolve ima i place od muke,zvoni 10 puta i nitko se ne odaziva,grozno nesto.
jedva cekamo dan da bude otpusten jer mislimo kad dobije otpusno pismo popricat ce netko s nama medutim dobili smo papire u koveriti od sestre i dovidenja..brat je bio lud,da je morao ostat jos jedan sat tamo prolupao bi..

ponedjeljak mjenjaju katetar u rijeci i od tad povisena temperatura,ne pada nikako bez obzira na sve moguce lijekove koje dobiva,srijedu ga otpustaju gdje direkto ide za VZ toplice,evo vec 7 dana temperatura 39 i ne pada,CRP 260 kao malo pao na 240 al i dalje uzasne bolove i temperaturu ima,sad je u vZ u bolnici i cekamo nalaze


6
Predstavljanje novih članova / iscekivanje....
«  : Ožujak 20, 2017, 19:19:24 poslijepodne »
Dobro vecer svima,nasla sam forum iz citanja i trazenja informacija o nesretnom slucaju moga brata blizanca(27god).
Radi se o tome da je nastradao na poslu i ozljedio kraljeznicu.
Pao je s 5 metara visine na aluminijsku ogradu i odmah nakon pada na tlo osjetio da ne osijeca do pupka na dolje nista,ostalo sve uredu samo sto nema osjeta u nogama,hitna ga odovozi u Rijeku KBC Sušak i tamo odmah ide operacija.
Pukao mu je th12(paraplegia)
Lose iskustvo u Rijeci,sad je u VZ na rehabilitaciji gdje vode borbu s jakom upalom(cega neznamo)
Prebacen u VZ bolnicu na detaljne pretrage da se ustanovi upala jer ima 7 dana vec temperaturu.Vrijeme nam je trenutno nada i njegova zelja i volja za ozdravljenjem.
procitala sam dosta korisnih informacija i nadam se da cu dobiti jos korisnije inf..;D

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre